re:member kredittkort
re:member kredittkort

Når vi skal finne beste kredittkort 2018, så er det flere ting som spiller inn. Det ene er at vi alle har ulike behov, hvilket betyr at det kortet som er det beste for deg ikke nødvendigvis dekker mitt behov. Noe annet er at det som er det beste kredittkortet når du skal på shopping, ikke er det beste å ha med på reisen. Derfor er vi nødt til å gå litt på kompromiss med noen av kategoriene innen kredittkort og finne det kortet som tilfredsstiller behovet hos folk flest.

Fordelene med et kredittkort

Når vi ser på kredittkort 2018 generelt, så har de flere fordeler og dette gjelder uansett hvilket du velger. Får du innvilget en kredittramme på f.eks. kr 30 000, så kan du bruke disse pengene til akkurat det du har lyst til. Du får automatisk 45-50 dagers rentefri betaling og når regningen for det du har brukt kommer i posten eller på e-post, kan du betale hele beløpet eller deler av det. Betaler du hele beløpet ved forfall, så har bruk vært gratis om du kun har brukt kortet til varekjøp. Dette er også en stor fordel når du skal på reise. Du slipper å bruke egne penger på å betale depositum til hotell eller leiebilselskapet. Kredittkortet fungerer som en garanti, mens du med et vanlig bankkort må ut med pengene fra kontoen din når du reserverer.

re:member

Det beste kredittkort 2018 er etter vår mening re:member sitt MasterCard. Det er blant de kortene som tilbyr den største kredittrammen på hele kr 150 000, det er gratis å få kortet og du betaler ikke årsavgift. Hvor mye du får som kredittramme vil bli avgjort etter en kredittvurdering. Det er også gratis å bruke kortet, det eneste du betaler for er om du tar ut kontanter, da koster det kr 35 + 1 % av uttaket. Du får 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og du kan dele opp fakturaen i mindre deler om du ønsker dette. Det eneste du må huske på er at det vil bli lagt til en effektiv rente på 25,4% (se Wikipedia for mer informasjon om renter).

Kortet har inkludert reiseforsikring som gjelder så lenge du betaler for minst 50% av reisens pris med kredittkortet. Du kan også få rabatt i en lang rekke butikker på nettet samt vanlige butikker og spisesteder. Totalt kan du få rabatt på 350 ulike steder. Du kan se på nettsiden til re:member hvilke steder du får rabatt og hvor mye du kan få. Typisk ligger det på mellom et par prosent og opp til 25%.