Kredittkort
Kredittkort

De ulike bankene kan tilby svært forskjellige vilkår på kortene sine. De aller færreste vil bytte bank bare på grunn av at de vil ha Norges beste kredittkort, ettersom de fleste har lån og andre tjenester i banken – og da er det enklere å skaffe seg et kort fra en ekstern tilbyder. Men hvis du ønsker å gjøre det enkelt og greit slik at du kan få kredittkortet ditt opp i nettbanken, så har vi sammenlignet de tre beste kortene hos de norske bankene.

Kredittkort fra Skandiabanken

Denne banken har satset mye på kortene sine og fått belønning for det, da mange kunder velger dem på grunn av dette. Skandiabanken Visa gir deg mulighet for høy kredittgrense (på hele kr 100 000) og solide 50 dager med rentefritak. Det aller beste er kanskje den svært lave renten på kun 14,66%, som kanskje gjøre dette til landets beste kredittkort. Får trekk for at kortet ikke inkluderer reiseforsikring.

MasterCard fra DNB

Den Norske Bank – eller DNB – tilbyr et passende kredittkort med gjennomsnittlig betingelser. Du får opp mot kr 100 000 i kreditt, 45 dager rentefri betalingsutsettelse og en passelig rente på 26,11%. Fordelen med å være kunde her er at de gir deg gratis reiseforsikring på kjøp utført med DNB MasterCard.

Landkreditt Visa

De færreste er nok kunder hos banken Landkreditt, men kanskje kan det lønne seg? Landkreditt Visa gir deg lave 16.65% rente etter at de 45 dagene med rentefritak har løpt ut. Kredittgrensen er på kr 50 000 og reiseforsikring er inkludert, samtidig som kortet kan brukes gebyrfritt i utlandet. Helt klart et av markedets beste kredittkort fra bankene.