Fotball
Fotball

Det finnes et par kredittkort som er skreddersydd for fotballfans. Dette gjelder spesielt fans av to av de mest tradisjonsrike fotballklubbene i England, nemlig Manchester United og Liverpool. Begge klubbene har mange tilhengere i Norge og derfor har det blitt laget et eget kredittkort til disse. Med et slikt kredittkort vil du alltid ha klubben nær deg og få ekstra fordeler når du er på tur. Du kan blant annet få rabatt på omvisninger på stadion, på spisesteder tilknyttet stadion og i supporter butikken.

Liverpool

Du som er fan av Liverpool FC kan få et eget MasterCard med klubbens logo. Kortet er utstedt av DNB Bank. Du betaler ingen gebyrer for å få kortet og heller ikke for bruken. Du kan få inntil kr 75 000 i kreditt på dette kredittkort. Du får også automatisk 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Ønsker du å betale regningen noe senere må du betale en rente på 21,6%.

Egen fordelsbutikk

Men det er også andre positive ting med et slikt kort. Du får blant annet tilgang til en egen fordelsbutikk. I denne kan du handle varer fra Samsonite, Ray-Ban, Phillips, Bose, Alessi, Weber og mange flere, til lave priser. Den eneste betingelsen er at du betaler med ditt Liverpool MasterCard. Du får også rabatt når du handler i Handysize butikken på nettet. Her kan du velge blant 3000 reiseartikler og få 10% i rabatt på hele utvalget. Sist men ikke minst, er en reiseforsikring knyttet til kortet. Så neste gang du skal til England og se favorittlaget ditt spille, er du dekket av forsikringen. Den eneste betingelsen er, som alltid, at du betaler halvparten av transportkostnadene med ditt Liverpool MasterCard.