Kredittkort
Kredittkort

Mange har innsett at det å ha et kredittkort er fornuftig og gjør hverdagen litt enklere. Men er du en av dem som ennå ikke har et kredittkort, kan vi gi deg et par tips til hvilke som er de beste norske kredittkort 2017. Det kommer selvsagt også helt an på hva du skal bruke kortet til, siden disse kommer med ulike fordeler. Trenger du kortet til reiser og ferieturer, lønner det seg med ett som har reiseforsikring inkludert og samtidig lar deg spare opp bonuspoeng til flybilletter. Men er det shopping som gjelder, kan det være kjekt med ett som gir deg tilgang til en lang rekke rabatter i butikker på nettet samt vanlige butikker. Vi har sett på to norske kredittkort som har hver sine fordeler.

Norwegian

Visakortet fra Bank Norwegian er kortet for deg som liker å reise. Her får du Cashpoints hver gang kortet er i bruk, uansett om du kjøper flybilletter med Norwegian eller middag i butikken. Du får 1 % i Cashpoints på alle kjøp i alle butikker, 5 % på lavprisbilletter hos Norwegian og 20 % på flex-billetter. En annen fordel er at reiseforsikringen i kortet trer i kraft når du betaler minst 50 % av reisens pris med kortet.

Den maksimale kredittrammen er på kr 100 000, men du må gjennom en kredittvurdering før det avgjøres hvilken ramme du kan få. Det beste norske kredittkortet 2017 tilbyr 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og er gratis å bruke. Det eneste du må betale for er uttak av kontanter i Norge.

re:member – det beste norske kredittkort 2017

Et annet bra kredittkort er Mastercard fra re:member. Her får du rabatt på en lang rekke butikker og spisesteder rundt om i landet. Totalt kan du oppnå rabatt på mer enn 350 steder og rabatten varierer fra mellom et par prosent til 25 %. Om du går inn på nettsiden til re:member, vil du kunne se hvilke butikker som tilbyr rabatt og hvor mye. Kortet har også inkludert reiseforsikring om det skal med på ferie.

Du kan søke om en kredittramme på inntil kr 150 000, men igjen er det kredittvurderingen som avgjør hvor mye kreditt du kan oppnå. Kortet er gratis å bruke med unntak at kontantuttak. Her må du betale kr. 35 + 1 % av uttaket. Som med de fleste andre kort får du 45 dagers rentefri betalingsutsettelse.