Kredittkort
Kredittkort

Når utvalget av kredittkort er så stort som det er i Norge, så er det vanskelig å finne de beste norske kredittkortene 2017. De mange kortene har hver sine fordeler. Ønsker du å shoppe bør du finne et kort som gir rabatt eller cashback mange steder. Men liker du å reise, så er det reiseforsikring og bonuspoeng som er saken. Dog kan også andre ting spille inn. F.eks. størrelse på den kredittrammen du kan søke om, kostnader som er tilknyttet kortet og ikke minst hvor mye du må betale i rente. Vi har prøvd å finne de beste norske kredittkortene i 2017, som passer for folk flest.

Kredittkort fra re:member

Du kan søke om en kreditt på inntil kr 150 000, men din søknad må gjennom en kredittvurdering før det kan avgjøres hvor stor kreditt du får godkjent. Kortet er stort sett gratis å bruke, det eneste du må betale for er uttak av kontanter. Du får 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og ønsker du å dele betalingen, så må du regne med å betale en effektiv rente på 25,4 %.

Fordelene med kortet er mange. Du får inkludert reiseforsikring, som gjelder om du betaler minst 50 % av reisens pris med kredittkortet. Er du glad i shopping, så får du rabatt på opptil 350 ulike steder. Dette gjelder vanlige butikker, nettbutikker og spisesteder.

Kredittkort fra Norwegian

Dette kortet er for deg som er glad i å reise. Bank Norwegian sitt Visakort gir deg Cashpoints på alt du kjøper, uansett hvilken butikk det måtte være i Norge. Dermed er det lett å se at dette er blant de beste norske kredittkortene. Her får du 1 % i Cashpoints på alle kjøp, 5 % på lavprisbilletter hos Norwegian og ellers 20 % på flex-billetter. Disse kan brukes til å kjøpe billige billetter hos Norwegian. Bruker du kortet riktig så kan det være mange points å hente på et år. Når vi snakker om å reise, så får du også med reiseforsikring i kortet. Det eneste kravet er at du betaler minst halvparten av reisens pris med kortet.

Du kan søke om en kredittramme på maksimalt kr 100 000, men også her er det kredittvurderingen som avgjør hvor stort beløp du får til rådighet på kortet ditt. Kortet gir deg 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og deretter må du betale en rente på 23,10 %, om du betaler etter forfall.