Casa kredittkort

Casa kredittkort

 

I Norge finnes det rundt 150 bankene, og blant disse finner vi DNB Bank. Denne banken har hovedkontor i Norge med mange filialer rundt omkring i verden. De har spesialisert seg slik at de kan hjelpe både bedrifter og privatpersoner, så de også kan hjelpe hvem som helst.

 

Med mer enn 3 millioner kunder, regnes DNB Bank for å være en av Norges største banker. Blant disse er det mange mennesker som benytter seg av Casa kredittkort, som er et kredittkort som har blitt utsted av denne banken. Det skal vi ta en titt på i denne artikkelen.

 

DNB Bank

 

DNB er en forkortelse for Den Norske Bank, og dette er en av landets største banker og generelt sett også et av landets største selskaper i forbindelse med omsetning. Denne banken har vært i drift siden 1822, noe som betyr at de i skrivende stund nærmer seg 200 år.

 

DNB Bank er en delvis statseid bank, da det er Nærings- og handelsdepartementet som er selskapets største aksjonær. Departementet eier 34 % av banken, og så det neste navnet på listen er DNB selv under navnet Sparebankstiftelsen DNB med sine 8 %.

 

DNB Bank er Norges største bank, men den har også mange filialer rundt omkring i verden, som andre mennesker kan benytte seg av. Noen av disse stedene er Aberdeen, Hamburg, København, London, New York, Singapore, Stockholm og Warszawa.

 

Hos denne banken kan du få hjelp til både lån, sparing og forsikring. I tillegg hjelper de deg naturligvis med bank- og kredittkort. DNB har tilpasset kortene de har tilgjengelig slik at de er tilpasset mennesker som befinner seg på ulike steder i livet.

 

Hva er Casa kredittkort?

 

CASA Kredittkort er et resultat av et samarbeid mellom DNB Bank og kredittkortleverandøren Visa. Tidligere gikk dette kredittkortet under navnet Bohus-kortet. I skrivende stund er navnet blitt endret, men det kan likevel brukes ved varekjøp på Bohus.

 

Som kortholder av et CASA Kredittkort trenger du ikke å betale årsavgift, og du får en kredittgrense på opp til 75 000 kroner, i tillegg til en 45 dagers periode med rentefri kreditt. Det betyr at du kan handle akkurat når du vil, og så utsette betalingen om nødvendig.

 

Den eneste haken med et CASA kredittkort er imidlertid at det er et veldig lite allsidig kredittkort. Dette er et kredittkort som kun lønner seg dersom du er over gjennomsnittet glad i å handle på Bohus, noe som egentlig er ganske uheldig.

 

Betingelser for Casa kredittkort

 

De fleste banker stiller krav til folk som ønsker å bli kortholder av kredittkortet deres. Her er heller ikke DNB Bank med CASA kredittkort noe unntak. Når du skal bestille et slikt kredittkort, så kreves det at du krysser av for at du har lest og forstått betingelsene deres.

 

Før du kan søke om å bli kortholder av et Casa kredittkort, så må du ha fylt 18 år. Om du ikke oppfyller dette kravet, så vil heller ikke søknaden din innvilges. I tillegg stilles det krav til at du har en inntekt på 150 000 kroner eller mer.

 

Hos denne banken stilles det også krav til at du ikke kan ha noen betalingsanmerkninger eller annet rot i den økonomiske bagasjen din.

 

Med Casa kredittkort får kortholder en kredittgrense på 75 000 kroner. Du må ikke betale noe i årsgebyr for å ha kortet, men det forekommer en effektiv rente på 24,3 %. Som kortholder av et Casa kredittkort får du muligheten til rentefrihet i opp til 45 dager.

 

Fordeler med Casa kredittkort

 

Den generelle hensikten med et kredittkort er å gi kortholderen mer fleksibilitet i hverdagen, men vi kan ikke se at dette er noe som lar seg gjøre ved å ha et Casa kredittkort. Men det er ikke så mye å rope hurra for, når det gjelder bruksområdene til dette kredittkortet.

 

Det å ha selve Casa kredittkortet i lommeboken koster deg ingenting og du får muligheten til å utsette betalingen i opp til 45 dager uten at kostnadene begynner å løpe, men dette blekner litt når det kun kan brukes i butikker innenfor Bohus-kjeden.

 

Ulemper med Casa kredittkort

 

Ettersom Casa kredittkort er et kort som kun lønner seg dersom du handler regelmessig hos Bohus, så er ikke dette et kredittkort som scorer særlig høyt hos oss.

 

For at du skal kunne utsette betalingen i mer enn 45 dager, så foreligger det et krav om at du må handle for mer enn 2500 kroner hos Bohus. Det er først da du får muligheten til å utsette betalingen i 4, 6 eller 9 måneder.

 

Her kan det også nevnes at det foreligger et administrasjonsgebyr på 39 kroner hver gang du handler for over 250 kroner, så både DNB Bank, Visa og Bohus motsier seg selv litt her.

Tips for å Øke Kredittgrensen din på et Kredittkort

Kredittkort kan være kraftige verktøy for å låne penger, bygge kreditt, håndtere uforutsette utgifter og samle belønninger. Imidlertid kan en lav kredittgrense begrense effektiviteten av kortet ditt. Her er noen tips for å hjelpe deg med å øke kredittgrensen på kredittkortet ditt. Å øke kredittgrensen din kan gi deg større økonomisk fleksibilitet og hjelpe deg med å bygge en bedre kredittscore. Men det er viktig å huske at med større kreditt kommer større ansvar. Selv om du har en høyere kredittgrense, bør du fortsatt sørge for at du bare bruker det du har råd til å betale tilbake hver måned … Les mer

Det er mulig å bli sin egen sjef

Det er mulig å bli sin egen sjef

Denne artikkelen inneholder kommersielt innhold. Gjennom livet er vi nødt til å ta mange valg. Vi skal gjennom oppveksten finne ut hvem vi er, hvilke venner vi velger og hvilken drømmer vi har til fremtiden. Men plutselig står du der og er usikker på om du skal ta utdannelse, hva du vil jobbe med og hvilke drømmer du har for fremtiden. Du føler rett og slett at du må ta et valg om “hva du skal bli når du blir stor”. Men dette er vanskelig, og veien blir til mens du går – og det er aldri for sent å … Les mer

Rabatter tilknyttet kredittkort

Kredittkort blir mer og mer utbredt verden over og dette skyldes flere faktorer. En ting er at det er enkelt å bruke når du er på reise, men en annen ting er at du kan oppnå rabatt på mye når du betaler med kredittkortet ditt. Det er derfor både praktisk og lønnsomt på samme gang å ha et plastkort. Men hvilket kort skal du så velge? Det er ikke alltid enkelt å finne ut akkurat det, da det finnes mange ulike kredittkort som hver har sine fordeler og ulemper. Og for noen er det smålån, SMS lån eller forbrukslån som … Les mer

Fordeler med forbrukslån

Det er mange fordeler med forbrukslån (sjekk også kredittkort) og du kan ha nytte av å vite om noen av dem. Det er ulike årsaker til at vi velger å ta opp et forbrukslån og ingen er like. Forbrukslån har vært tilgjengelig på markedet i lang tid og er kommet for å bli. Det er mange forbrukslån å velge mellom, og du kan med fordel sjekke markedet før du bestemmer deg for hvilket lån du vil ha. Det er mange årsaker til at vi vil ha forbrukslån, men det betyr ikke at du skal velge første og beste du finner … Les mer

Hvor mye kan jeg låne?

Lånesum og maks kreditt vil være avhengig av hvor god betalingsevne du har. Er du i en god økonomisk situasjon får du ofte låne omtrent hva du vil. Bankene vil ta en vurdering av økonomien før du vil få innvilget et maks beløp du kan låne. Har du sendt inn en søknad om låne et visst beløp, er det ikke uhørt at du kan få tilbud om en høyere lånesum. Hvor mye du låner varierer etter formål og eventuelt egen finansiering hvis du skal låne til eksempelvis et kjøretøy. Trenger du et rent forbrukslån, kan du låne fra 5.000 kr … Les mer

Kredittkort – et nyttig verktøy i hverdagen

Kredittkort - et nyttig verktøy i hverdagen

Kredittkort har vært tilgjengelig for nordmenn i noen tiår nå, og antall brukere øker stadig. Det kan være mange årsaker til at det er populært med kredittkort, men en av årsakene er uten tvil den økonomiske tryggheten det gir i hverdagen. Et kredittkort gjør penger tilgjengelig når du trenger det og det behøver ikke å koste deg noe hvis du ikke bruker det heller. Bruker du kredittkortet på en fornuftig måte slipper du den helt store utgiften og du kan dra nytte av en hel del fordeler. Kredittkort når du trenger det Kredittkort er tilgjengelig så lenge du har det … Les mer

Slik søker du om forbrukslån

Å låne penger er noe de aller fleste gjør i løpet av livet. Disse er hjelpsomme når man skal finansiere større kjøp, som for eksempel å kjøpe bolig eller bil. I noen tilfeller er det andre ting man trenger penger til, og da kan et forbrukslån være midt i blinken. Dette er lån til forbruk, som vil si at du kan bruke det til det du selv måtte ønske. Mer økonomisk frihet Når man søker om forbrukslån trenger man ikke å stille eiendeler til pant hos banken eller en annen långiver, som trengs om du har et bolig eller billån. … Les mer

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

De aller fleste i Norge forbinder kredittkort med skyhøye renter og kostbart, noe som forsåvidt stemmer bra. Men dette er jo noe alle er klar over før de takker ja til et kredittkort tilbud. Man kan ikke påstå at man ikke visste det. Alle tall kommer frem på avtalen som man signerer. men å ha kredittkort trenger ikke å være dyrt i det hele tatt, OM, man bruker det med måte og fornuft, og ikke minst utnytter fordelene helt ut. Faktisk så kan mange kredittkort være ekstremt lønnsomme å være i besittelse av. Alle kredittkort kommer med ulike fordeler. Så … Les mer

Apper som har endret privatøkonomien vår

apper bank

Kredittkortselskaper var noen av de første til å tilby egne applikasjoner til sine kunder. På denne måten kunne man raskt og enkelt søke om kort, finne igjen PIN-koden sin, men kanskje viktigst av alt man fikk en rask oversikt over forbruk og tilgjengelig kreditt. I dag er det helt utenkelig at man skal gjøre noe som helst uten en smarttelefon og applikasjon, men noen apper har endret våre vaner mer enn andre. I denne artikkelen skal vi derfor se nærmere på noen ulike applikasjoner som har påvirket måten vi håndterer vår økonomi, samt noen som har gjort det betydelig enklere … Les mer

Fordeler og ulemper med kredittkort

For og mot

Et kredittkort er alltid godt å ha for i bakhånd i tilfelle noe uforventet oppstår. Slike hendelser kan forekomme både når man er hjemme og når man er på reise. Å løse uforventede hendelser når man er hjemme er mye enklere enn å gjøre det når man er for eksempel på ferie på andre siden av jorda. Da er kredittkortet gull verdt. Om vi går 10-15 år tilbake i tid var det perioder der både banker og kredittkortselskaper kjørte en rimelig tøff og hard markedsføring for å få kredittkort kunder. Uansett hvor man gikk, enten det var på gata, kjøpesentre … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!