Casa kredittkort

Casa kredittkort

 

I Norge finnes det rundt 150 bankene, og blant disse finner vi DNB Bank. Denne banken har hovedkontor i Norge med mange filialer rundt omkring i verden. De har spesialisert seg slik at de kan hjelpe både bedrifter og privatpersoner, så de også kan hjelpe hvem som helst.

 

Med mer enn 3 millioner kunder, regnes DNB Bank for å være en av Norges største banker. Blant disse er det mange mennesker som benytter seg av Casa kredittkort, som er et kredittkort som har blitt utsted av denne banken. Det skal vi ta en titt på i denne artikkelen.

 

DNB Bank

 

DNB er en forkortelse for Den Norske Bank, og dette er en av landets største banker og generelt sett også et av landets største selskaper i forbindelse med omsetning. Denne banken har vært i drift siden 1822, noe som betyr at de i skrivende stund nærmer seg 200 år.

 

DNB Bank er en delvis statseid bank, da det er Nærings- og handelsdepartementet som er selskapets største aksjonær. Departementet eier 34 % av banken, og så det neste navnet på listen er DNB selv under navnet Sparebankstiftelsen DNB med sine 8 %.

 

DNB Bank er Norges største bank, men den har også mange filialer rundt omkring i verden, som andre mennesker kan benytte seg av. Noen av disse stedene er Aberdeen, Hamburg, København, London, New York, Singapore, Stockholm og Warszawa.

 

Hos denne banken kan du få hjelp til både lån, sparing og forsikring. I tillegg hjelper de deg naturligvis med bank- og kredittkort. DNB har tilpasset kortene de har tilgjengelig slik at de er tilpasset mennesker som befinner seg på ulike steder i livet.

 

Hva er Casa kredittkort?

 

CASA Kredittkort er et resultat av et samarbeid mellom DNB Bank og kredittkortleverandøren Visa. Tidligere gikk dette kredittkortet under navnet Bohus-kortet. I skrivende stund er navnet blitt endret, men det kan likevel brukes ved varekjøp på Bohus.

 

Som kortholder av et CASA Kredittkort trenger du ikke å betale årsavgift, og du får en kredittgrense på opp til 75 000 kroner, i tillegg til en 45 dagers periode med rentefri kreditt. Det betyr at du kan handle akkurat når du vil, og så utsette betalingen om nødvendig.

 

Den eneste haken med et CASA kredittkort er imidlertid at det er et veldig lite allsidig kredittkort. Dette er et kredittkort som kun lønner seg dersom du er over gjennomsnittet glad i å handle på Bohus, noe som egentlig er ganske uheldig.

 

Betingelser for Casa kredittkort

 

De fleste banker stiller krav til folk som ønsker å bli kortholder av kredittkortet deres. Her er heller ikke DNB Bank med CASA kredittkort noe unntak. Når du skal bestille et slikt kredittkort, så kreves det at du krysser av for at du har lest og forstått betingelsene deres.

 

Før du kan søke om å bli kortholder av et Casa kredittkort, så må du ha fylt 18 år. Om du ikke oppfyller dette kravet, så vil heller ikke søknaden din innvilges. I tillegg stilles det krav til at du har en inntekt på 150 000 kroner eller mer.

 

Hos denne banken stilles det også krav til at du ikke kan ha noen betalingsanmerkninger eller annet rot i den økonomiske bagasjen din.

 

Med Casa kredittkort får kortholder en kredittgrense på 75 000 kroner. Du må ikke betale noe i årsgebyr for å ha kortet, men det forekommer en effektiv rente på 24,3 %. Som kortholder av et Casa kredittkort får du muligheten til rentefrihet i opp til 45 dager.

 

Fordeler med Casa kredittkort

 

Den generelle hensikten med et kredittkort er å gi kortholderen mer fleksibilitet i hverdagen, men vi kan ikke se at dette er noe som lar seg gjøre ved å ha et Casa kredittkort. Men det er ikke så mye å rope hurra for, når det gjelder bruksområdene til dette kredittkortet.

 

Det å ha selve Casa kredittkortet i lommeboken koster deg ingenting og du får muligheten til å utsette betalingen i opp til 45 dager uten at kostnadene begynner å løpe, men dette blekner litt når det kun kan brukes i butikker innenfor Bohus-kjeden.

 

Ulemper med Casa kredittkort

 

Ettersom Casa kredittkort er et kort som kun lønner seg dersom du handler regelmessig hos Bohus, så er ikke dette et kredittkort som scorer særlig høyt hos oss.

 

For at du skal kunne utsette betalingen i mer enn 45 dager, så foreligger det et krav om at du må handle for mer enn 2500 kroner hos Bohus. Det er først da du får muligheten til å utsette betalingen i 4, 6 eller 9 måneder.

 

Her kan det også nevnes at det foreligger et administrasjonsgebyr på 39 kroner hver gang du handler for over 250 kroner, så både DNB Bank, Visa og Bohus motsier seg selv litt her.

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

De aller fleste i Norge forbinder kredittkort med skyhøye renter og kostbart, noe som forsåvidt stemmer bra. Men dette er jo noe alle er klar over før de takker ja til et kredittkort tilbud. Man kan ikke påstå at man ikke visste det. Alle tall kommer frem på avtalen som man signerer. men å ha kredittkort trenger ikke å være dyrt i det hele tatt, OM, man bruker det med måte og fornuft, og ikke minst utnytter fordelene helt ut. Faktisk så kan mange kredittkort være ekstremt lønnsomme å være i besittelse av. Alle kredittkort kommer med ulike fordeler. Så … Les mer

Apper som har endret privatøkonomien vår

apper bank

Kredittkortselskaper var noen av de første til å tilby egne applikasjoner til sine kunder. På denne måten kunne man raskt og enkelt søke om kort, finne igjen PIN-koden sin, men kanskje viktigst av alt man fikk en rask oversikt over forbruk og tilgjengelig kreditt. I dag er det helt utenkelig at man skal gjøre noe som helst uten en smarttelefon og applikasjon, men noen apper har endret våre vaner mer enn andre. I denne artikkelen skal vi derfor se nærmere på noen ulike applikasjoner som har påvirket måten vi håndterer vår økonomi, samt noen som har gjort det betydelig enklere … Les mer

Fordeler og ulemper med kredittkort

For og mot

Et kredittkort er alltid godt å ha for i bakhånd i tilfelle noe uforventet oppstår. Slike hendelser kan forekomme både når man er hjemme og når man er på reise. Å løse uforventede hendelser når man er hjemme er mye enklere enn å gjøre det når man er for eksempel på ferie på andre siden av jorda. Da er kredittkortet gull verdt. Om vi går 10-15 år tilbake i tid var det perioder der både banker og kredittkortselskaper kjørte en rimelig tøff og hard markedsføring for å få kredittkort kunder. Uansett hvor man gikk, enten det var på gata, kjøpesentre … Les mer

Eika kredittkort

Bruk av kredittkort

Blant 150 banker som drives innenfor de norske grensene (pdf åpnes i lenke), så finner vi blant annet Eika Kredittbank. Dette er en bank som markedsfører seg selv med et uttrykk som sier at de står ved din side i tykt og tynt. Det er nesten 800 000 nordmenn som benytter seg av Eika Kredittbank. Blant disse menneskene er det uten tvil noen som faller under kategorien «kredittkortkunder» hos denne banken. Vi skal ta en titt på Eika kredittkort og organiseringen rundt det! Besøk hjemmesiden til Eika Kredittbank Eika Kredittbank Eika Kredittbank er en del av Eika Gruppen, som er Eika … Les mer

DnB Kredittkort

DNB

DNB er en bank som har hovedkontor i Norge, men mange filialer rundt omkring i verden. Deres medarbeidere har spesialisert seg innenfor både bedriftsøkonomi og privatøkonomi. Banken kan med andre ord hjelpe hvem som helst, og det har resultert i at de har mer enn 3 millioner kunder. Derfor regnes også DNB Bank som en av landets største banker. Blant bankens flere millioner kunder, så er det mange som benytter seg deres kredittkorttjenester. DNB utsteder flere forskjellige kredittkort, og et av dem er DNB kredittkort, som vi skal se nærmere på i denne artikkelen. DNB Bank DNB står for Den … Les mer

Norwegian kredittkort

Norwegian-kortet

Bank Norwegian er en bank som samarbeider tett med flyselskapet som går under samme navn, Norwegian, og det kommer derfor ikke som noen overraskelse at denne banken tilbyr et kredittkort som kan brukes der. Bank Norwegian er en bank med rundt 1,7 millioner kunder, derav 1,3 millioner av kundemassen deres regnes som kredittkortkunder. I denne artikkelen skal vi se nærmere på tjenesten som majoriteten av kundene deres benytter seg av. Bank Norwegian Bank Norwegian drives av Norwegian Finans Holdning, som er denne bankens morselskap. Dette selskapet sitter på 100 % av aksjepostene i denne banken, og det er de som … Les mer

Komplett kredittkort

Blant de rundt 150 bankene som vi har her i landet, finner vi Komplett Bank. Denne bankens hovedkontor ligger på norsk jord, men bankens virksomhetsområder strekker seg utover de norske grensene også. Komplett Bank har rundt 210 000 kunder totalt, og blant disse er det rundt 50 000 mennesker som benytter seg av deres Komplett kredittkort. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan dette kredittkortet fungerer. Komplett Bank Komplett Bank er en bank som ble opprettet i 2014. På starttidspunktet hadde denne banken et tett samarbeid med nettbutikken som går under samme navn, altså Komplett. Dette samarbeidet ble imidlertid avsluttet … Les mer

Trumf kredittkort

Slik sparer du enda mer med et Trumf-kredittkort!   Vi er avhengige av mat for at kroppen skal fungere. Bilen trenger drivstoff for at den skal gå fremover. Kroppen trenger medisiner for å bli bedre dersom den har blitt syk. Planter vil ha en positiv effekt på innemiljøet i en bolig.   Fellesnevneren for alle disse tingene er at de koster penger, og at det er sjelden snakk om kun en hundrings. I dagens Norge fungerer det slik at prisen på ting går opp og ned som det passer seg.   Derfor har det å jakte på tilbud nærmest blitt … Les mer

SAS kredittkort

SAS kredittkort – hva kan du gjøre med det?   Om det er en ting nordmenn er veldig glad i, så er det å reise. Det kan være reiser på kryss av tvers av det langstrakte landet vårt, eller det kan være reiser til steder utenfor Norges grenser.   Men dette er naturligvis noe som koster penger, og det er noe som alltid gir en dårlig smak i munnen. Å reise på ferie er deilig, men å se pengene forsvinne ut av konto er ikke det. Det innebærer dessuten at du må spare penger, noe som ikke alltid er like … Les mer

Kredittkort på dagen

Hvis du er over gjennomsnittet interessert i økonomi, så er ikke penger, kredittkort og lån begreper som er helt nye for deg. Dette er en artikkel som skal ta en nærmere titt på muligheten for å få kredittkort på dagen. Hva er et kredittkort? Med kredittkort mener vi et betalingskort som inneholder en viss kredittgrense som kortholderen har til rådighet. Dette er en form for betalingsutsettelse, siden pengene ikke betales med det samme slik det blir ved bruk av et vanlig bankkort. I stedet får du tilsendt en faktura én gang i måneden, som du må betale innen en fastsatt … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!