Gebyrfri Visa kredittkort
Gebyrfri Visa kredittkort

Smarte brukere av kredittkort vil klart benytte alle fordeler et kort kan gi, og samtidig spare inn på kostnadene ved bruken. Dette er mulig om du har et kort med godt fordelsprogram, samt ingen kostnader utover rentene. Dette vil si et helt gebyrfritt kort, som Gebyrfri Visa fra Santander Consumer Bank.

Betingelsene

Normal øvre kredittgrense for dette kortet (se andre kredittkort på kredittkrt.no) er på kr 100 000, men vær oppmerksom på at banken kan komme til å gi deg lavere kreditt. Dette kommer an på din årsinntekt og alder, men skulle dette skje kan du få økt grensen etter hvert. Her er ingen årsgebyrer eller termingebyrer, et komplett gebyrfritt kredittkort – med et unntak. Tar du ut kontanter tar Santander seg betalt for veksling av valuta. Dermed kommer det et valutapåslag på 1,75% på kontantuttak i utlandet, og samtidig løper renten fra første dag for kontantuttak. Årlig effektiv rente er 23,41% og rentefri periode er på 50 dager.

Slik tjener du penger med Gebyrfri Visa

Ja. Du kan faktisk ikke bare spare gebyrene, men du kan tjene penger på å bruke kortet. Betaler du varer i butikk eller på nett med Gebyrfri Visa kan du oppnå gode rabatter. Dette får du gjennom Santanders fordelsprogram, KickBack. Det eneste du må passe på er at du handler fra samarbeidspartnerne til banken. Gjør du det vil du få refundert en viss sum pr vare. Her kan du spare penger når du skal ha overnatting på hotell. Eller hva med å kjøpe nye sko på nett, og faktisk få tilbake noe av pengene? Vi vil påstå at dette, sammen med gebyrfriheten, gir et av de beste kortene til nå. Hvem hadde trodd at å betale med kredittkort skulle gi deg penger?