Kredittkort
Kredittkort

Det er kanskje ikke helt så enkelt å avgjøre hva som er et bra kort og hva som er et dårlig kort, men det er tross alt en del forskjeller på de ulike kortene som tilbys på dagens marked. Det er ikke så lurt å velge et kredittkort med høy effektiv rente. Det betyr nemlig at dersom du ikke betaler regningen fra kredittselskapet til tiden, så må du kanskje ut med hele 30% i renter for det skyldige beløp og det blir fort veldig dyrt. I tillegg har kortet kanskje ikke reiseforsikring inkludert, det har flere gebyrer du må betale når du bruker det og du får heller ikke så veldig mange fordeler i form av rabatter eller andre former for bonus.

Et godt kredittkort

Det gode kredittkortet, om man kan kalle et kort av denne typen for godt, er det motsatte. Her får du tilbud om en lav rente, slik at om du ønsker å utsette betalingen utover de rentefrie dagene så blir det ikke så altfor dyrt. Renteforskjellene kan gjerne komme opp i over 10%. Du får inkludert reiseforsikring og tilgang til en rekke rabatter når du bruker kortet ditt. Og nettopp et slikt kort er det vi har valgt å presentere her.

re:member

re:member MasterCard kommer ofte godt ut i artikler som sammenligner de ulike kredittkortene som tilbys i Norge, og det er ikke uten grunn. Kortet tilbyr en av de høyeste kredittrammene, den er faktisk på hele kr 150 000. Når du søker om kortet så går søknaden gjennom en kredittvurdering, der resultatet avgjør hvilken kredittramme du får tilbudt. Det er sjeldent en begynner med kr 150 000, men lavere beløp er sikkert ikke dumt det heller. I tillegg får du 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og reiseforsikring inkludert. Reiseforsikringen dekker dine reiser så lenge du har betalt minimum 50% av reisekostnadene med kortet. Du betaler ingenting for å bruke det, men du må betale kr 35 pr. uttak + 1% av beløpet du tar ut. Når det gjelder rabatter så oppnår du dette i mer enn 300 butikker, vanlige butikker som nettbutikker. Rabatten varierer og du kan se hele listen på nettsiden til re:member. Alt i alt et kredittkort som tilfredsstiller de fleste behov og dermed er det et av de beste kortene du kan søke om.