Kredittkort
Kredittkort

Gebyrfri Visa fra Santander Consumer Bank er et 100% gebyrfritt kredittkort og svært populært. Du betaler selvfølgelig ikke etableringsgebyr eller årsavgift hvis du har et Gebyrfri Visa. Dette kredittkortet er tilknyttet Visa-systemet og kan brukes på 29 millioner brukersteder verden over, i tillegg kan du ta ut kontanter i over 1 million minibanker.

Renter på bruk av kredittkortet

Selv om Gebyrfri Visa er 100% gebyrfritt å bruke løper det umiddelbart renter på all bruk av  kortet, utenom ved varekjøp, da kan du få opptil 50 dager rentefri betalingsutsettelse. Så bruker du ditt gebyrfri Visa på riktig måte kan du ha en gratis reserve og buffer i tilfelle uventede kostnader og regninger.

Et kredittkort for deg som bruker kortet mye

Gebyrfri Visa er et kredittkort for deg som bruker kortet mye, spesielt til små kontantuttak og varekjøp, dette siden kortet ikke har gebyr for slike tjenester, i motsetning til andre kredittkort. Kortet er også gunstig for deg som er mye ute å reiser, betaler du minst halvparten av reisekostnadene med ditt Gebyrfri Visa får du gratis reise- og avbestilling (ja, du leste riktig, du får gratis reiseforsikring!).

Er rentene på høye?

En skulle tro at siden Gebyrfri Visa er 100% gebyrfritt å bruke, så ville rente på utnyttet kreditt være høy i forhold til andre kredittkort som tar gebyrer for bruk, men dette er ikke tilfelle! I skrivende stund er effektiv rente for Gebyrfri Visa 23,41% per år, dette er midt på treet i forhold til konkurrenter.

Gir deg en rekke fordeler!

En annen positiv ting med Gebyfri Visa er at du får en rekke tilbud og rabatter, disse tilbudene varierer ofte fra årstid til årstid slik at du kan utnytte dem på best mulig måte. Bruker du ditt kredittkort hos de utvalgte nettbutikkene, hotellkjedene, flyselskapene mm., får du umiddelbart din rabatt fratrukket kjøpesummen. Spar tusenvis av kroner hvert år på ditt kredittkort.