GE Money Bank MasterCard
GE Money Bank MasterCard

De aller fleste kort som er MasterCard kredittkort har gebyrer for uttak i minibank. Men vi har finkjemmet markedet og funnet frem til noe unikt – GE Money Bank MasterCard er et kort som er 100% gratis for deg, så lenge du klarer å gjøre opp for deg tidsnok.

Null gebyrer

Kortet stammer altså fra GE Money Bank og er helt blottet for kostnader. Du betaler ingenting for å få det, for å eie det eller for å bruke det. Enda bedre er det at det ikke koster noe å ta ut kontanter i minibanker, enten du gjør det i Norge eller hvor som helst ellers i landet.

Sistnevnte er en super bonus når man skal ta ut penger i utlandet og ønsker å bruke et MasterCard kredittkort. Da slipper du å ta ut større summer enn hva du egentlig ville ha gjort for å slippe gebyrer.

Kortets betingelser

Så lenge du betaler tilbake kreditten du har brukt innen 45 dager slipper du å betale renter. Da blir kortet altså helt gratis i bruk. Beklageligvis har ikke GE Money Bank bestemt seg for å inkludere reiseforsikring på dette kortet, noe mange nok vil se på som en ulempe.

Det er fullt mulig å søke om et kredittkort selv om du ikke er kunde i banken.