Kredittkort
Kredittkort

Om man er bevisst hvilket kredittkort man bruker til hvilket tidspunkt, kan man spare masse penger på å handle med kredittkort. De fleste korttilbydere gir deg rabatt ved bruk av kortet, slik at du kan spare alt mellom 1 – 5% av dine kjøp.

Få rabatt på alle varegrupper med forskjellig kredittkort

Det finnes rabatter innenfor nesten alle varegrupper fra de forskjellige kredittkortleverandørene, det kommer rett og slett an på hvilket kredittkort du bruker til hvilket varekjøp. Rabattene fungerer som en prosentvis bonus av det du kjøper for, og vil bli betalt tilbake på din kredittkortkonto. Dersom du reiser mye, vil det lønne seg å ha et kredittkort som gir rabatt på kjøp av flybilletter og bonuser du innløser i flybilletter når du handler andre varer. Det finnes også bonus for blant annet kjøp av drivstoff, matvarer, møbler som fungerer på samme måte. Slik vil du kunne spare penger ved å bruke penger, slik du ville gjort uansett.

Spar penger på en smart måte med kredittkort

Det er ingen kredittkort som gir deg bonus og rabatter på alt du handler. Derfor vil det lønne seg å ha flere kredittkort til ulike anledninger. Det kan være lurt å organisere eller merke disse, slik at du vet hvilket du skal benytte til hvilken anledning for å få maksimal rabatt. Noen kredittkort har tidsbegrensede kampanjer, slik som for eksempel 5% rabatt på møbler i februar. Dermed kan du spare mye penger på å følge med og bruke kortene riktig. De fleste har også en maksimal grense for hvor mye du kan få i bonus hvert år, så det er lurt å lese vilkårene for ditt kredittkort. Husk alltid å betale tilbake på kortet før rentene begynner å løpe, hvis ikke vil ikke disse tipsene lønne seg.