Kredittkort
Kredittkort

Mange fortviler over de høye kredittkortgebyrene, spesielt på uttak av kontanter i minibanker, men det finnes heldigvis alternativer. Svaret på problemet er nemlig 100% gebyrfrie kredittkort, for ja, det finnes slike kort. Våre favoritter er VIP Credit Card, Gebyrfri Visa og yA kredittkort, dette fordi disse kredittkortene er 100% gebyrfrie, samt at en får fordeler ved bruk og gunstig rente (i forhold til mange andre kort).

VIP Credit Card

VIP Credit Card er et litt spesielt kredittkort, for i tillegg til å være gebyrfritt, så er dette nemlig et kort av det mer eksklusive slaget. For det første, så får du en stor velkomstgave første gang du tar det i bruk (verdi på kr 1 356), og for det andre får du en rekke andre fordeler ved bruk (f.eks. tilgang til et eksklusivt rabattprogram). I tillegg kan du få gratis inngang på kjente utesteder i Oslo!

Les mer om VIP Credit Card

Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa er et kredittkort fra det bankuavhengige kortselskapet Santander, og det ble lansert for hele 12 år siden, men kortet er fortsatt like populært! Uansett, dette kredittkortet er (som navnet antyder) gebyrfritt, og ved bruk kan en få mange fordeler (f.eks. gratis reiseforsikring eller rabatt i utvalgte butikker/nettbutikker).

Les mer om Gebyrfri Visa

yA kredittkort

Som du sikkert skjønner, så er yA kredittkort et kort utstedt av yA Bank (en relativt ny, men svært populær Internettbank). Uansett, dette kortet er gebyrfritt, og du kan få mange fordeler ved bruk (f.eks. rabatt i utvalgte butikker/nettbutikker). I tillegg kan yA Bank tilby gunstig rente på utnyttet kreditt (dette er viktig for deg som utnytter kreditten i kortet over tid)!

Les mer om yA kredittkort