Kredittkort
Kredittkort

Gjennom bensinkort kan du spare tusenvis av kroner på de årlige drivstoffkostnadene, men dette forutsetter at du velger riktig kort. De dårligste bensinkortene gir deg nemlig skrøpelige 1,00% i rabatt på bensin og diesel, mens de beste gir deg opp til 4,00% i avslag på prisen. Det er vanlig å få en viss prosent-rabatt og/eller en fast øre-rabatt i drivstoffrabatt. Det kan også være gunstig å velge et kredittkort med innlagt drivstoffrabatt, fremfor rene bonuskort fra kjedene. Dette fordi du da kan bruke kortet på alle typer bensinstasjoner, og samtidig få rabatt på drivstoff.

De beste kredittkortene med drivstoffrabatt

Når du sammenligner ulike kredittkort med bensinrabatt, så er det viktig at du biter deg merke i hvor mye du får i rabatt (prosent-rabatt og øre-rabatt), samt hvor mye du maksimalt kan spare hvert år. Fyller du svært mye drivstoff, så er det viktig at du kan spare mye hvert år gjennom kredittkortet (eller du kan eventuelt ha flere kort?).

Kredittkort Prosent-rabatt Øre-rabatt Maks. i året
365Privat MasterCard 3,65% 30 øre * 2000,-
Flexi Visa 4,00% 2000,-
TwoCards 4,00% 2500,-
NAF Xtra 3,00% 30 øre ** 2500,-
Ikano Visa 2,00% *** 5000,-

* Du får øre-rabatten på norske Esso-stasjoner.
** Du får øre-rabatten på norske Statoil-stasjoner.
*** Du får 2,00% drivstoffrabatt på norske Shell-stasjoner, på andre bensinstasjoner får du 1,00%.

Det finnes også en rekke andre bensinkort/kredittkort som gir deg drivstoffrabatt, blant annet (trykk på lenken for å lese mer om kortene); Shell MasterCard, Esso MasterCard, Statoil MasterCard og Cresco Car Premium.