Ikano Visa kredittkort
Ikano Visa kredittkort

Kredittkort er blitt et vanlig betalingsmiddel her til lands, og dermed dukker det opp kort vi kan kalle hverdagskort. Kort som gir deg litt økonomisk spillerom, og som kan gi deg rabatter på tjenester du ofte bruker. Et slikt hverdagskort kan Ikano Bank tilby deg som er fylt 23 år – Ikano Visa.

Kredittkortet

Dette er et kredittkort som tilbyr deg en kredittgrense opptil kr 100 000, som skal holde for vanlig bruk. Benytter du kr 15 000 av denne kreditten, og betaler den ned over 1 år vil renten være 19,46%. Betaler du derimot alt inne de rentefrie dagene (50 dager) vil renten være 0%. Kortet har en god fordelspakke med rabatter på mange av de tjenestene en ofte benytter, som drivstoff og dagligvarer. Det kommer også gjennom året forskjellige tilbud for hver måned. Gjennom Ikanos fordelsportal har du som kunde tilgang til enda flere fordeler, som hos et utvalgt antall nettbutikker. Totalt har du mulighet til å spare kr 5 000 hvert eneste år på disse fordelspakkene.

Fleksibel nedbetaling

Ikano Visa gir deg ikke bare fordelsprogrammet, men et godt tilbud på nedbetalingsordninger i tillegg. Du kan selvfølgelig velge den ordinære nedbetalingsmetoden, men i tillegg kan du velge utsettelse eller delbetaling. Utsettelse vil si at du velger en periode hvor du ikke trenger betale noe, mot et fastsatt gebyr. I denne perioden løper ikke rentene. Renten løper først når perioden er over. Delbetaling vil si at du velger et fast beløp for nedbetaling hver måned, på samme måte som for et vanlig lån. Den effektive renten på disse alternativene vil variere noe fra renten på den ordinære betalingsmetoden. Før du bestemmer deg for hvilket kredittkort du vil ha bør du selvfølgelig se nærmere på hva hver enkelt metode vil koste deg totalt.