Kredittkort
Kredittkort

Havner du i en situasjon hvor du ser at du ikke klarer og betale ned det du har lånt før rentene begynner å løpe? Et kredittkort er det dyreste man kan sitte og betale ned på over tid. Har man andre lån man betaler på bør man undersøke om disse kan fryses til du har klart å kvitte deg med kort gjelden.

Studielån og boliglån

Skulle du se at det kan bli noen dårlige måneder framover bør du undersøke muligheten dine. Et studielån eller et boliglån har de beste rentene på markedet. Det vil absolutt lønne seg for deg og prioritere kredittkort gjelden din først. Både boliglån og studielån kan man fryse i perioder uten at du vil merke noen store ekstra kostnaden. Men, et kredittkort som kan ha renter så høye som helt opp til 25%, ja da kan det fort bli meget dyrt for deg. Prioriter alltid den dyreste gjelden først.

Refinansiering

Mange vil oppleve at kredittkort gjelden fort kan koste deg mye. Har du da egen bolig vil det kunne lønne seg og refinansierer igjennom boligen. Boliglån er et av de beste og mest rimelige lånene som fins. Skulle du ikke ha egen bolig fins det mange andre lånetilbydere på refinansiering. Dette er selvfølgelig bare nødvendig om du står helt fast med betalingen og ikke ser en annen utvei på å bli kvitt gjelden. Man kan ikke påpeke det nok, bruk kredittkortet på riktig måte og spar penger. Det er veldig vanskelig og betale seg ut av en slik type gjeld når den først har eskalert.