Kredittkort
Kredittkort

Du har kanskje hørt det før, men 365Privat MasterCard fra Danske Bank omtales ofte som «Norges beste kredittkort«, og har i flere tester fått denne utmerkelsen (f.eks. i VG, Dagbladet og Dine Penger). Også vi her i kredittkrt.no mener at dette kortet er blant de beste, men det forutsettes at du er en disiplinert bruker, noe som tilsier at du kun foretar varekjøp og betaler hele regningen ved forfall. Er du ikke disiplinert, så kan det være smartere å ha et kredittkort med lav rente!

Hvilke fordeler får du?

365Privat MasterCard er mest kjent for å tilby såkalt cashback (penger tilbake) når du handler i bestemte bransjer, nærmere bestemt så får du 3,65% av kjøpesummen tilbake når du kjøper sko, klær eller når du fyller tanken på bensinstasjoner. I tillegg får du 30 øre ekstra drivstoffrabatt når du kjøper brennstoff på norske Esso-stasjoner, dette betyr at du kan få hele 80 øre rabatt per liter ved en pumpepris på 14 kr/l! Ellers er det også verdt å nevne at kortet gir deg mulighet for 10% rabatt på overnattinger på Rica Hotels, 10% rabatt på leie av bil hos Avis/Hertz, 10% på reiseforsikring fra Travel Guard, samt rabatt på strømavtale fra Ustekveikja Energi. Er du enig i at disse faktorene gjør 365Privat MasterCard til et av de beste kredittkortene?

Andre utfordrere

Det finnes selvfølgelig andre kredittkort som også er svært bra, disse er blant annet re:member, Gebyrfri Visa, Santander Red, Flexi Visa og Ikano Visa. Alle kortene er forskjellig, og gir deg ulike fordeler, så hvilket som er best for deg er vanskelig å si. Ved å sammenligne ulike kredittkort kan du på en enkel måte finne et kort som passer for deg! Og da er du kommet til riktig nettside!