Kredittkort
Kredittkort

Når du har kredittkort, så er det enkelt å bruke mer penger enn det som du opprinnelig hadde tenkt. Da begynner problemene med å få betalt regningen til tiden og så løper rentene fort på. Nettopp rentene er det dyre med et kredittkort. Bruker du kortet riktig og betaler fakturaen til forfall, så er det nesten gratis å bruke de fleste kort. Du får 45-50 dagers rentefri betalingsutsettelse, du betaler få gebyrer for bruken av kortet og du får rabatt mange steder. Men om du trenger å dele betalingen en gang i blant, så lønner det seg med et kredittkort der renten er lav. Vi har derfor funnet frem til et to kredittkort med lav rente 2018.

Skandiabanken Visa

Visakortet fra Skandiabanken har den laveste renten på markedet i dag. Ulempen er at du ikke får tilgang til så mange rabatter som med andre kort, men det er noen steder hvor du får en cashback på 10 %. Du finner mer informasjon om dette på nettsiden til Skandiabanken. Du får derfor gjøre opp med deg selv hva som er viktigst, lav rente eller høyere rente og rabatt på ulike innkjøp. I siste ende kan det hende at den lave renten gjør at du sparer mer penger enn ved å få 8 % rabatt på klær i en nettbutikk. Kortet er gratis å bruke og du får 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Når du velger å betale etter forfall, så betaler du en effektiv rente på 14,66 %, noe som er 10 % lavere enn mange andre kredittkort med lav rente 2018 (se disse på forsiden av Kredittkrt).

Santander Red

Dette visakortet fra Santander Bank tilbyr også en lav rente når vi sammenlikner med andre kredittkort. Den effektive renten er for øyeblikket på 17,1 % og blant alle kredittkort med lav rente 2018 kommer dette dermed på en klar andreplass. Du får 50 dagers rentefri betalingsutsettelse og kortet er mer eller mindre gratis å bruke. Eneste unntaket er når du skal ta ut kontanter, da må du betale kr. 30 + 1 % av beløpet. Du får tilgang til fordelsprogrammet i Santander bank, som gir deg rabatt i en rekke nettbutikker. Du kan oppnå en rabatt på mellom 1-15 % i mer enn 200 nettbutikker. Ulempen med kortet er at det ikke har inkludert reiseforsikring, men kanskje den lave renten oppveier dette.