Kredittkort
Kredittkort

Kredittkort skal helst være så gunstige som mulig. Mange kort virker rimelige, men medfører seg skulte kostnader, som årsavgift, gebyrer for diverse bruks-former, eller ytelser. Likevel så er det mulig å finne kort som inkluderer både diverse fordelspakker, men som samtidig er nesten gratis. Der finnes mange gode alternativer for kort, med lengre rentefrie perioder og uten gebyrer. Så lenge du husker å betale, er kortet uten bruksomkostninger.

VIP Credit Card

Et kredittkort som tilbyr mange fordeler er VIP Credit Card. Kortet gir deg tilgang på fordelsprogrammet til yA Bank. Her tilbys rabatter mange forskjellige selskaper, og tilbudet inkluderer nettbutikker, treningssentre, og restauranter. Størrelsen på rabattene varierer mellom 10% til 50%. I tillegg mottar nye kunder en velkomstpakke til en verdi på kr 1 300. Kredittkortet har en kredittgrense på 100 000, og en rente på 22,90%. Den rentefrie perioden varer i femti dager, så hvis du husker å betale, så er kortet gratis.

Credits Visa

Credits Visa er et kredittkort som har en fordelspakke som gavner med dagligdagse behov. Kortet gir deg tilgang på VISA sitt fordelsprogram. Dette medfører rabatter moteklær og sko. Med kortet følger det også en gratis reiseforsikring som også dekker avbestillinger. Du er som innehaver av kortet også forsikret mot skadene fra et eventuelt identitetstyveri. Denne forsikringen dekker blant annet tapt arbeidsfortjeneste opptil kr 25 000. Renten på dette kortet er 21,85%, og det har heller ingen gebyrer. Beløpene er rentefrie i 51 dager. Med dette kortet, som ved VIP Credit Card, er kortet gratis så lenge du husker å gjøre opp før rentefritaket utløper.