Gebyrfri Visa kredittkort
Gebyrfri Visa kredittkort

Er man en smart kredittkortbruker har man et kredittkort som ikke gir store utgifter, og som samtidig gir penger tilbake. Å finne slike kredittkort gjør man, men hvilket er egentlig best? Her hos oss har vi en klar favoritt i Santanders kort. Leser du videre vil du fort forstå hvorfor.

Uten gebyrer

Her har du et kort med en høy kredittgrense, opp til kr 100 000. Vær likevel oppmerksom på at Santander tar forbehold for kredittgrensen alt etter alder og årsinntekt. Rentenivået er fullstendig sammenlignbart med andre kort av denne typen, med en effektiv rente på 23,41%. Smarte kredittkortbrukere slipper denne, da de betaler all kreditt innen den 50 dagers lange rentefrie perioden. Gebyrer er fraværende, utenom ved kontantuttak i utlandet. Da må du ut med et valutapåslag på 1,75% av uttakssummen. Det en skal være oppmerksom på er at ved kontantuttak har man ikke noen rentefri periode.

Ta del i Santander Consumer Banks fordelsprogram

Ingen gebyrer, da kan det muligens ikke bli bedre tenker du kanskje? Det kan det så absolutt, da en får tilgang til Santanders omfattende rabattordning. Betaler du med kredittkort vil du få penger tilbake hver måned fra Santander. Dette kalles KickBack, og kan spare deg for atskillig tusener gjennom året. Du kan blant annet få avslag på overnatting på hoteller, på klær og sko, samt mobiltelefoner. Når du har mottatt kortet registrerer du deg enkelt i dette programmet på nett, og du er klar for å handle. Du kan handle verden over med kortet da det er tilknyttet VISAs betalingssystem. Varekjøp er selvfølgelig også gebyrfritt.