Kredittkort
Kredittkort

Det finnes mange gode grunner til hvorfor du bør anskaffe deg et kredittkort. Noen av fordelene er av praktisk karakter og andre mer økonomiske fordeler. Les mer om noen av fordelene ved norske kredittkort 2018 her.

3 fordeler med norske kredittkort 2018

1. En av de største fordelene er at du kan bruke kortet som betalingsmiddel over hele verden. Visa og Mastercard kan brukes på mer enn 35 millioner steder. Det er mer sikkert med et kredittkort og du trenger ikke å tenke over om det er nok penger på kontoen når du er ute. Så lenge du holder deg innenfor den kredittramme du har fått tildelt, kan du bruke kortet og betale for dine innkjøp på et senere tidspunkt.

2. Skal du reise og trenger å booke en hotellovernatting, må du som regel betale depositum. Ved å bruke et kredittkort slipper du å bruke penger fra din vanlige bankkonto, da vil beløpet blott bli reservert på kredittkortet. Med et bankkort blir pengene trukket fra kontoen umiddelbart etter at reservasjonen har blitt bekreftet.

3. Du kan spare en del penger ved å betale med kredittkortet ditt. De fleste kredittkortselskaper har enten programmer hvor du kan få rabatt i forskjellige butikker, tilbyr en rabatt på kjøp av drivstoff eller en rabatt på ulike varegrupper uansett hvor du handler.

Norske kredittkort

Dette kortet er blant de rimeligste, norske kredittkort 2018. Det er Skandiabanken sitt og en av de største fordelene med kortet er den lave renten. Kortet er gratis å bruke, med unntak av kontantuttak hvor du må betale kr 39 for uttak i Norge. Når du bruker kortet får du 50 dagers rentefri betalingsutsettelse og skulle du ønske å dele fakturaen i mindre deler eller utsette betalingen en stund, så slipper du unna med den laveste renten på markedet. Den effektive renten er på 14,66 % og det er 8 % lavere enn hva du må betale i rente hos mange andre selskaper.

Et par av fordelene med visakortet fra Skandiabanken er at du får inkludert reiseforsikring i kortet. Du får også tilgang til en cashback på 10 % når du handler i utvalgte butikker, spiser på restauranter som har avtale med Skandiabanken og bor på hoteller som er med i programmet. Du kan lese mer om hvilke steder som har avtale med Skandiabanken på nettsiden deres.