Norwegian kredittkort

Bank Norwegian er en bank som samarbeider tett med flyselskapet som går under samme navn, Norwegian, og det kommer derfor ikke som noen overraskelse at denne banken tilbyr et kredittkort som kan brukes der.

Bank Norwegian er en bank med rundt 1,7 millioner kunder, derav 1,3 millioner av kundemassen deres regnes som kredittkortkunder. I denne artikkelen skal vi se nærmere på tjenesten som majoriteten av kundene deres benytter seg av.

Bank Norwegian

Bank Norwegian drives av Norwegian Finans Holdning, som er denne bankens morselskap. Dette selskapet sitter på 100 % av aksjepostene i denne banken, og det er de som har drevet banken siden oppstarten i 2007.

Oppstarten av denne banken fant sted i Oslo, men det tok ikke lang tid før ekspansjon ble et tema. Dette skjedde i 2013, kun 6 år etter at banken åpnet dørene for første gang. Bank Norwegian ekspanderte til Sverige i 2015, og deretter til Danmark og Finland.

Denne banken tilbyr altså produkter som forbrukslån, innskuddskonto og kredittkort til mennesker som er bosatt rundt omkring i det nordiske området.

Det er mange kunder som ser Bank Norwegian i sammenheng med Norwegian Air Shuttle sitt fordelsprogram som de har kalt Norwegian Reward. I begynnelsen var de det også, men nå kan kunder benytte seg av Bank Norwegian uavhengig av flyselskapet Norwegian.

Hva er Norwegian kredittkort?

Offisielt sett går ikke Norwegian kredittkortet under navnet Norwegian kredittkort. I stedet går det under navnet Bank Norwegian Visa, noe som betyr at Bank Norwegian har samarbeidet med kredittkortleverandøren Visa for å utvikle dette kredittkortet.

Men når det er sagt, så er det veldig sjelden at du hører Norwegian kredittkortet bli omtalt som Bank Norwegian Visa. Det folkelige navnet er rett og slett Norwegian kredittkortet, og vi antar at grunnen til det er at det er mye enklere å uttale og tar litt mindre tid.

Som kortholder av Bank Norwegian Visa har du en tilgjengelig kredittgrense på 100 000 kroner. Du får muligheten til å utsette betalingen kostnadsfritt i opp til 45 dager, og du trenger ikke å betale en eneste krone for å ha dette kredittkortet i kortholderen din.

Dette er et kredittkort med mange bruksområder. Med det mener vi at det egner seg til bruk både i den vanlige hverdagen og når du er ute på reisefot. Det fungerer også slik at hver gang du benytter deg av kredittkortet, så sparer du opp en bonuser og rabatter.

Betingelser for Norwegian kredittkort

I likhet med flere andre banker, så stiller Bank Norwegian krav til de som ønsker å bli kortholder av et Norwegian kredittkort. Dette er helt naturlig, da dette på mange måter kan ansees som et lån og ved å inngå en slik avtale så foreligger det alltid en stor risiko.

Bank Norwegian ønsker at du skal ha fylt 18 år før du sender inn en søknad om å få bli kortholder av et av deres kredittkort. Det stilles ikke noe spesifikt krav når det gjelder hvor mye du må ha inntekt, men du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller lignende.

Om du har gjeld, så foreligger det et krav om at den samlede gjelden din ikke kan overstige det du har i brutto årsinntekt mer enn fem ganger. I tillegg må din økonomiske situasjon være i stand til å håndtere en renteøkning på fem prosentpoeng, i tilfelle det skulle skje.

Fordeler med Norwegian kredittkort

Dersom kortholder av et Norwegian kredittkort, vil du nærmest bli bombardert med forskjellige fordeler. Listen over dette kredittkortets goder er nemlig så lang at det er ganske overveldende. Nedenfor finner du et lite utvalg av disse fordelene:

  • Ved å bruke Norwegian kredittkort får du spare opp reisebonus som kan gjøre flybillettene dine litt billigere når du skal ut å reise.
  • Du sparer også opp reisebonus når du kjøper reiser med Norwegian Air Shuttle. Jo dyrere billetter du velger, jo mer reisebonus får du.
  • Bank Norwegian har mange samarbeidspartnere, noe som gjør at du kan bruke Norwegian kredittkortet og spare opp reisebonus ved å handle hos dem også (f.eks Talkmore, SectorAlarm, buss, hotel, parkering, osv).
  • Du blir tilbudt et bredt utvalg av forsikringer som kortholder av Bank Norwegian Visa.
  • Dette er et kredittkort som også kan brukes i utlandet, og det koster ingenting å gjøre kontantuttak med det.

Ulemper med Norwegian kredittkort

Det forekommer svært gode betingelser ved Bank Norwegian Visa, men det kan likevel nevnes at dette kun kan benyttes til å få rabatter hos Norwegian Air Shuttle.

Bank Norwegian tillater altså ikke at du veksler bonuspoengene inn i «ekte penger», og dermed er dette et kort som ikke passer deg om du ikke liker å reise i det hele tatt.

Tips for å Øke Kredittgrensen din på et Kredittkort

Kredittkort kan være kraftige verktøy for å låne penger, bygge kreditt, håndtere uforutsette utgifter og samle belønninger. Imidlertid kan en lav kredittgrense begrense effektiviteten av kortet ditt. Her er noen tips for å hjelpe deg med å øke kredittgrensen på kredittkortet ditt. Å øke kredittgrensen din kan gi deg større økonomisk fleksibilitet og hjelpe deg med å bygge en bedre kredittscore. Men det er viktig å huske at med større kreditt kommer større ansvar. Selv om du har en høyere kredittgrense, bør du fortsatt sørge for at du bare bruker det du har råd til å betale tilbake hver måned … Les mer

Det er mulig å bli sin egen sjef

Det er mulig å bli sin egen sjef

Denne artikkelen inneholder kommersielt innhold. Gjennom livet er vi nødt til å ta mange valg. Vi skal gjennom oppveksten finne ut hvem vi er, hvilke venner vi velger og hvilken drømmer vi har til fremtiden. Men plutselig står du der og er usikker på om du skal ta utdannelse, hva du vil jobbe med og hvilke drømmer du har for fremtiden. Du føler rett og slett at du må ta et valg om “hva du skal bli når du blir stor”. Men dette er vanskelig, og veien blir til mens du går – og det er aldri for sent å … Les mer

Rabatter tilknyttet kredittkort

Kredittkort blir mer og mer utbredt verden over og dette skyldes flere faktorer. En ting er at det er enkelt å bruke når du er på reise, men en annen ting er at du kan oppnå rabatt på mye når du betaler med kredittkortet ditt. Det er derfor både praktisk og lønnsomt på samme gang å ha et plastkort. Men hvilket kort skal du så velge? Det er ikke alltid enkelt å finne ut akkurat det, da det finnes mange ulike kredittkort som hver har sine fordeler og ulemper. Og for noen er det smålån, SMS lån eller forbrukslån som … Les mer

Fordeler med forbrukslån

Det er mange fordeler med forbrukslån (sjekk også kredittkort) og du kan ha nytte av å vite om noen av dem. Det er ulike årsaker til at vi velger å ta opp et forbrukslån og ingen er like. Forbrukslån har vært tilgjengelig på markedet i lang tid og er kommet for å bli. Det er mange forbrukslån å velge mellom, og du kan med fordel sjekke markedet før du bestemmer deg for hvilket lån du vil ha. Det er mange årsaker til at vi vil ha forbrukslån, men det betyr ikke at du skal velge første og beste du finner … Les mer

Hvor mye kan jeg låne?

Lånesum og maks kreditt vil være avhengig av hvor god betalingsevne du har. Er du i en god økonomisk situasjon får du ofte låne omtrent hva du vil. Bankene vil ta en vurdering av økonomien før du vil få innvilget et maks beløp du kan låne. Har du sendt inn en søknad om låne et visst beløp, er det ikke uhørt at du kan få tilbud om en høyere lånesum. Hvor mye du låner varierer etter formål og eventuelt egen finansiering hvis du skal låne til eksempelvis et kjøretøy. Trenger du et rent forbrukslån, kan du låne fra 5.000 kr … Les mer

Kredittkort – et nyttig verktøy i hverdagen

Kredittkort - et nyttig verktøy i hverdagen

Kredittkort har vært tilgjengelig for nordmenn i noen tiår nå, og antall brukere øker stadig. Det kan være mange årsaker til at det er populært med kredittkort, men en av årsakene er uten tvil den økonomiske tryggheten det gir i hverdagen. Et kredittkort gjør penger tilgjengelig når du trenger det og det behøver ikke å koste deg noe hvis du ikke bruker det heller. Bruker du kredittkortet på en fornuftig måte slipper du den helt store utgiften og du kan dra nytte av en hel del fordeler. Kredittkort når du trenger det Kredittkort er tilgjengelig så lenge du har det … Les mer

Slik søker du om forbrukslån

Å låne penger er noe de aller fleste gjør i løpet av livet. Disse er hjelpsomme når man skal finansiere større kjøp, som for eksempel å kjøpe bolig eller bil. I noen tilfeller er det andre ting man trenger penger til, og da kan et forbrukslån være midt i blinken. Dette er lån til forbruk, som vil si at du kan bruke det til det du selv måtte ønske. Mer økonomisk frihet Når man søker om forbrukslån trenger man ikke å stille eiendeler til pant hos banken eller en annen långiver, som trengs om du har et bolig eller billån. … Les mer

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

De aller fleste i Norge forbinder kredittkort med skyhøye renter og kostbart, noe som forsåvidt stemmer bra. Men dette er jo noe alle er klar over før de takker ja til et kredittkort tilbud. Man kan ikke påstå at man ikke visste det. Alle tall kommer frem på avtalen som man signerer. men å ha kredittkort trenger ikke å være dyrt i det hele tatt, OM, man bruker det med måte og fornuft, og ikke minst utnytter fordelene helt ut. Faktisk så kan mange kredittkort være ekstremt lønnsomme å være i besittelse av. Alle kredittkort kommer med ulike fordeler. Så … Les mer

Apper som har endret privatøkonomien vår

apper bank

Kredittkortselskaper var noen av de første til å tilby egne applikasjoner til sine kunder. På denne måten kunne man raskt og enkelt søke om kort, finne igjen PIN-koden sin, men kanskje viktigst av alt man fikk en rask oversikt over forbruk og tilgjengelig kreditt. I dag er det helt utenkelig at man skal gjøre noe som helst uten en smarttelefon og applikasjon, men noen apper har endret våre vaner mer enn andre. I denne artikkelen skal vi derfor se nærmere på noen ulike applikasjoner som har påvirket måten vi håndterer vår økonomi, samt noen som har gjort det betydelig enklere … Les mer

Fordeler og ulemper med kredittkort

For og mot

Et kredittkort er alltid godt å ha for i bakhånd i tilfelle noe uforventet oppstår. Slike hendelser kan forekomme både når man er hjemme og når man er på reise. Å løse uforventede hendelser når man er hjemme er mye enklere enn å gjøre det når man er for eksempel på ferie på andre siden av jorda. Da er kredittkortet gull verdt. Om vi går 10-15 år tilbake i tid var det perioder der både banker og kredittkortselskaper kjørte en rimelig tøff og hard markedsføring for å få kredittkort kunder. Uansett hvor man gikk, enten det var på gata, kjøpesentre … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!