Norwegian kredittkort

Bank Norwegian er en bank som samarbeider tett med flyselskapet som går under samme navn, Norwegian, og det kommer derfor ikke som noen overraskelse at denne banken tilbyr et kredittkort som kan brukes der.

Bank Norwegian er en bank med rundt 1,7 millioner kunder, derav 1,3 millioner av kundemassen deres regnes som kredittkortkunder. I denne artikkelen skal vi se nærmere på tjenesten som majoriteten av kundene deres benytter seg av.

Bank Norwegian

Bank Norwegian drives av Norwegian Finans Holdning, som er denne bankens morselskap. Dette selskapet sitter på 100 % av aksjepostene i denne banken, og det er de som har drevet banken siden oppstarten i 2007.

Oppstarten av denne banken fant sted i Oslo, men det tok ikke lang tid før ekspansjon ble et tema. Dette skjedde i 2013, kun 6 år etter at banken åpnet dørene for første gang. Bank Norwegian ekspanderte til Sverige i 2015, og deretter til Danmark og Finland.

Denne banken tilbyr altså produkter som forbrukslån, innskuddskonto og kredittkort til mennesker som er bosatt rundt omkring i det nordiske området.

Det er mange kunder som ser Bank Norwegian i sammenheng med Norwegian Air Shuttle sitt fordelsprogram som de har kalt Norwegian Reward. I begynnelsen var de det også, men nå kan kunder benytte seg av Bank Norwegian uavhengig av flyselskapet Norwegian.

Hva er Norwegian kredittkort?

Offisielt sett går ikke Norwegian kredittkortet under navnet Norwegian kredittkort. I stedet går det under navnet Bank Norwegian Visa, noe som betyr at Bank Norwegian har samarbeidet med kredittkortleverandøren Visa for å utvikle dette kredittkortet.

Men når det er sagt, så er det veldig sjelden at du hører Norwegian kredittkortet bli omtalt som Bank Norwegian Visa. Det folkelige navnet er rett og slett Norwegian kredittkortet, og vi antar at grunnen til det er at det er mye enklere å uttale og tar litt mindre tid.

Som kortholder av Bank Norwegian Visa har du en tilgjengelig kredittgrense på 100 000 kroner. Du får muligheten til å utsette betalingen kostnadsfritt i opp til 45 dager, og du trenger ikke å betale en eneste krone for å ha dette kredittkortet i kortholderen din.

Dette er et kredittkort med mange bruksområder. Med det mener vi at det egner seg til bruk både i den vanlige hverdagen og når du er ute på reisefot. Det fungerer også slik at hver gang du benytter deg av kredittkortet, så sparer du opp en bonuser og rabatter.

Betingelser for Norwegian kredittkort

I likhet med flere andre banker, så stiller Bank Norwegian krav til de som ønsker å bli kortholder av et Norwegian kredittkort. Dette er helt naturlig, da dette på mange måter kan ansees som et lån og ved å inngå en slik avtale så foreligger det alltid en stor risiko.

Bank Norwegian ønsker at du skal ha fylt 18 år før du sender inn en søknad om å få bli kortholder av et av deres kredittkort. Det stilles ikke noe spesifikt krav når det gjelder hvor mye du må ha inntekt, men du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller lignende.

Om du har gjeld, så foreligger det et krav om at den samlede gjelden din ikke kan overstige det du har i brutto årsinntekt mer enn fem ganger. I tillegg må din økonomiske situasjon være i stand til å håndtere en renteøkning på fem prosentpoeng, i tilfelle det skulle skje.

Fordeler med Norwegian kredittkort

Dersom kortholder av et Norwegian kredittkort, vil du nærmest bli bombardert med forskjellige fordeler. Listen over dette kredittkortets goder er nemlig så lang at det er ganske overveldende. Nedenfor finner du et lite utvalg av disse fordelene:

  • Ved å bruke Norwegian kredittkort får du spare opp reisebonus som kan gjøre flybillettene dine litt billigere når du skal ut å reise.
  • Du sparer også opp reisebonus når du kjøper reiser med Norwegian Air Shuttle. Jo dyrere billetter du velger, jo mer reisebonus får du.
  • Bank Norwegian har mange samarbeidspartnere, noe som gjør at du kan bruke Norwegian kredittkortet og spare opp reisebonus ved å handle hos dem også (f.eks Talkmore, SectorAlarm, buss, hotel, parkering, osv).
  • Du blir tilbudt et bredt utvalg av forsikringer som kortholder av Bank Norwegian Visa.
  • Dette er et kredittkort som også kan brukes i utlandet, og det koster ingenting å gjøre kontantuttak med det.

Ulemper med Norwegian kredittkort

Det forekommer svært gode betingelser ved Bank Norwegian Visa, men det kan likevel nevnes at dette kun kan benyttes til å få rabatter hos Norwegian Air Shuttle.

Bank Norwegian tillater altså ikke at du veksler bonuspoengene inn i «ekte penger», og dermed er dette et kort som ikke passer deg om du ikke liker å reise i det hele tatt.

Eika kredittkort

Bruk av kredittkort

Blant 150 banker som drives innenfor de norske grensene (pdf åpnes i lenke), så finner vi blant annet Eika Kredittbank. Dette er en bank som markedsfører seg selv med et uttrykk som sier at de står ved din side i tykt og tynt. Det er nesten 800 000 nordmenn som benytter seg av Eika Kredittbank. Blant disse menneskene er det uten tvil noen som faller under kategorien «kredittkortkunder» hos denne banken. Vi skal ta en titt på Eika kredittkort og organiseringen rundt det! Besøk hjemmesiden til Eika Kredittbank Eika Kredittbank Eika Kredittbank er en del av Eika Gruppen, som er Eika … Les mer

DnB Kredittkort

DNB

DNB er en bank som har hovedkontor i Norge, men mange filialer rundt omkring i verden. Deres medarbeidere har spesialisert seg innenfor både bedriftsøkonomi og privatøkonomi. Banken kan med andre ord hjelpe hvem som helst, og det har resultert i at de har mer enn 3 millioner kunder. Derfor regnes også DNB Bank som en av landets største banker. Blant bankens flere millioner kunder, så er det mange som benytter seg deres kredittkorttjenester. DNB utsteder flere forskjellige kredittkort, og et av dem er DNB kredittkort, som vi skal se nærmere på i denne artikkelen. DNB Bank DNB står for Den … Les mer

Casa kredittkort

Casa kredittkort   I Norge finnes det rundt 150 bankene, og blant disse finner vi DNB Bank. Denne banken har hovedkontor i Norge med mange filialer rundt omkring i verden. De har spesialisert seg slik at de kan hjelpe både bedrifter og privatpersoner, så de også kan hjelpe hvem som helst.   Med mer enn 3 millioner kunder, regnes DNB Bank for å være en av Norges største banker. Blant disse er det mange mennesker som benytter seg av Casa kredittkort, som er et kredittkort som har blitt utsted av denne banken. Det skal vi ta en titt på i denne … Les mer

Komplett kredittkort

Blant de rundt 150 bankene som vi har her i landet, finner vi Komplett Bank. Denne bankens hovedkontor ligger på norsk jord, men bankens virksomhetsområder strekker seg utover de norske grensene også. Komplett Bank har rundt 210 000 kunder totalt, og blant disse er det rundt 50 000 mennesker som benytter seg av deres Komplett kredittkort. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan dette kredittkortet fungerer. Komplett Bank Komplett Bank er en bank som ble opprettet i 2014. På starttidspunktet hadde denne banken et tett samarbeid med nettbutikken som går under samme navn, altså Komplett. Dette samarbeidet ble imidlertid avsluttet … Les mer

Trumf kredittkort

Slik sparer du enda mer med et Trumf-kredittkort!   Vi er avhengige av mat for at kroppen skal fungere. Bilen trenger drivstoff for at den skal gå fremover. Kroppen trenger medisiner for å bli bedre dersom den har blitt syk. Planter vil ha en positiv effekt på innemiljøet i en bolig.   Fellesnevneren for alle disse tingene er at de koster penger, og at det er sjelden snakk om kun en hundrings. I dagens Norge fungerer det slik at prisen på ting går opp og ned som det passer seg.   Derfor har det å jakte på tilbud nærmest blitt … Les mer

SAS kredittkort

SAS kredittkort – hva kan du gjøre med det?   Om det er en ting nordmenn er veldig glad i, så er det å reise. Det kan være reiser på kryss av tvers av det langstrakte landet vårt, eller det kan være reiser til steder utenfor Norges grenser.   Men dette er naturligvis noe som koster penger, og det er noe som alltid gir en dårlig smak i munnen. Å reise på ferie er deilig, men å se pengene forsvinne ut av konto er ikke det. Det innebærer dessuten at du må spare penger, noe som ikke alltid er like … Les mer

Kredittkort på dagen

Hvis du er over gjennomsnittet interessert i økonomi, så er ikke penger, kredittkort og lån begreper som er helt nye for deg. Dette er en artikkel som skal ta en nærmere titt på muligheten for å få kredittkort på dagen. Hva er et kredittkort? Med kredittkort mener vi et betalingskort som inneholder en viss kredittgrense som kortholderen har til rådighet. Dette er en form for betalingsutsettelse, siden pengene ikke betales med det samme slik det blir ved bruk av et vanlig bankkort. I stedet får du tilsendt en faktura én gang i måneden, som du må betale innen en fastsatt … Les mer

Forskjellen mellom lån med sikkerhet og lån uten sikkerhet

I forbindelse med det å låne penger i banken deles lånealternativene inn i to hovedkategorier. Disse hovedkategoriene er lån med sikkerhet og lån uten sikkerhet. Lurer du på hvilket lån du kvalifiserer deg til? I denne artikkelen skal vi hjelpe deg å finne ut av det. Hva er lån med sikkerhet? Lån med sikkerhet er en type lån hvor banken krever at låntaker stiller med en eller annen verdi som sikkerhet for lånet. Når du stiller med verdier som sikkerhet for et lån, så betyr det at du gir den aktuelle banken tillatelse til å ta pant i sikkerheten din. … Les mer

Slik inngår du en avtale om et privat lån

Har du havnet i en litt kinkig situasjon som har ført til at litt ekstra penger i kassen hadde kommet godt med? Når du først har blitt slått ut av spill på den måten, kan det være vanskelig å finne ut hva som er et naturlig steg videre. Nå til dags finnes det heldigvis mange måter som kan gjøre at byrden på skuldrene dine blir litt lettere å bære. Aller først bør du forhøre deg med banken din om hvilke muligheter du har til å ta opp et litt mindre lån. Om ikke noen av alternativene banken har å komme … Les mer

Er det mulig å få SMS-lån med betalingsanmerkning?

Hvis vi ser til andre land som for eksempel nabolandet vårt Sverige, så ser vi at SMS-lån er et fremadstormende fenomen. Slik er det imidlertid ikke her til lands – i hvert fall ikke på nåværende tidspunkt. Det å få innvilget en lånesøknad i Norge er nemlig ikke bare-bare. Alle norske banker er pålagt av norske finansmyndigheter å foreta en kredittsjekk av alle potensielle kunder, noe som kan føre til et skuffende svar for veldig mange. I denne artikkelen skal vi ta for oss dette interessante fenomenet som SMS-lån faktisk er. Er det mulig å få et slikt lån selv … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!