Kredittkort
Kredittkort

Kredittkort kommer i flere varianter, både de som inneholder store fordelsprogram eller de som har få fordeler. Uansett hva du velger vil det være smart å finne et kort som fyller de kravene du setter. Vil du spare på drivstoffutgifter vil et kort med rabatt på bensin og diesel være gunstig.

Cresco Car Premium

Dette kortet fra Cresco er tilknyttet VISA og er dermed mulig å benytte over hele verden. Kortet har en kredittgrense på kr 75 000, og en effektiv rente på 32,90%. Benytter du kreditt har du hele 45 dager på deg til å innfri denne før rentene begynner å løpe. Det beste med dette kortet er rabatten på drivstoff. Bruker du kortet il å betale med vil du få 3% rabatt på drivstoff, uavhengig av hvilken kjede du fyller hos. Dette gjelder både i inn- og utland. Det koster ekstra gebyrer å ta ut penger med dette kortet, mens varekjøp er gratis. Dette er et kredittkort uten reise- og avbestillingsforsikring.

Esso MasterCard

Esso har dette kortet, og det er et vanlig kredittkort, men med rabatt på drivstoff. Fyller du bensin hos Esso og betaler med kortet får du kr 0,30 i rabatt pr liter. I tillegg gis det rabatt på bilvask på 20%. Ønsker du benytte kortet som betalingsmiddel andre steder har du en kredittgrense på kr 75 000. Benyttet kreditt har en rentefri periode på 45 dager. Velger du å ikke betale innen denne perioden vil effektiv rente være 30,13%. Det er gebyr på 4% for kontantuttak, men varekjøp er gratis. Kortet er tilknyttet MasterCards betalingssystem, og kan dermed benyttes over hele verden.