re:member kredittkort
re:member kredittkort

En kan finne alle typer kredittkort. Noen helt strippet for andre fordeler, mens andre igjen har et bredt spekter av disse. Benytter en kort ofte vil et kort med fordelspakke være det beste alternativet. Det betyr at selv om du handler på «krita» vil du faktisk spare penger.

re:memeber

EnterCard Norge er et velkjent kredittkortselskap, og står bak dette kortet. re:member er faktisk et kredittkort man kan få i hele skandinavia, også siden en av eierne til EnterCard er svenske Swedbank AB. Kortet kommer i 3 forskjellige varianter, og du blir tilbudt det kortet selskapet anser som passende til ditt bruk. Kredittgrensen oppad er kr 150 000, med en gjennomsnittlig effektiv rente på 25,4% (benyttet kreditt kr 15 000). Det er også mulig å velge kort med årsavgift, og det gir en fordel; lavere rente (21,5%). Når månedsfakturaen kommer har du 52 dager rentefritak, og det vil alltid være smart betale inn all kreditten da.

Fordelspakken

Ja, vi drister oss faktisk å kåre dette kortet til en av vinnerne, når det gjelder fordelspakker i 2015. Her er det virkelig penger å spare for ivrige kortbrukere. Handler man varer på nett kan betaling, med dette kortet, gi deg rabatter i hele 200 nettbutikker. Blant disse finner en for eksempel Nelly.com og Zalando. Er du av dem som liker en god middag på byen vil du finne 70 restauranter landet over, som gir deg rabatter kun fordi du benytter akkurat dette kortet. Reiser og hotellopphold vil også bli rimeligere om du bestiller turen for eksempel med Expedia. På hjemmesiden til re:member vil kortholdere til enhver tid finne oppdaterte oversikter over de forskjellige rabattene tilgjengelig i re:member awards pakker.