Kredittkort
Kredittkort

Både Santander sitt Red, og yA Bank sine to kredittkort teller blant de beste kredittkort i 2016. De tre kortene har forskjellige styrker som egner seg for forskjellige bruksområder. Vi ser nærmere på styrkene, og sammenlikner kortene. Ta en titt på vår blogg også.

Beste kredittkort på renter 2016

Santander Red er markedslederen når det kommer til lave renter på kredittkort. Om man vet at man trenger kortet til å ta ut kontanter er man her godt tatt vare på. Santander Red med sine 17,11% effektiv rente overgår lett yA Bank som har en rente på 20,80%, på begge kortene. Om man likevel bruker kortene til å ta ut penger er det to ting som man bør merke seg. Det første er at de rentefrie perioder, som er på 50 dager hos alle de tre kortene, kun gjelder for kjøp av varer og tjenester. Man betaler altså rente fra første dag. Den andre er at uttak med yA Bank sine kredittkort er gratis, mens Santander tar kr 30 + 1% av uttakssummen. Dette jevner ut forskjellene om noe.

Fordelspakkene er best hos yA Bank

Den som bruker kredittkort til mange kjøp, gjør lurt i å velg et kort som gir mange muligheter til Cash-Back. Hos Santander Red får man kun Cash-Back i rundt 200 utvalgte nettbutikker. yA bank tilbyr nye rabatter hver måned, som gjelder for mange forskjellige bransjer. I mars kunne man for eksempel velge en rabatt på 4% på dagligvarer, eller 5% rabatt på netthandel. Kortene inkluderer attpåtil en meget god reiseforsikring, noe som man ikke får med Santander Red.