Kredittkort
Kredittkort

Når du skal skaffe deg ditt første kredittkort, eller kanskje bytte ut det gamle kortet som du har funnet ut har elendige betingelser, så lønner det seg å gjøre litt research først. Det finnes nemlig svært mange tilbydere av slike kort på nettet – og jungelen kan være vanskelig å finne frem i. Hva med å bruke nettsider som sammenligner kort for deg?

Bruk av låneformidlere

Dersom du er virkelig lat og ikke ønsker å gjøre noe research selv, så kan du be andre gjøre det for deg. Tjenester som Lendo tar imot søknaden din og videresender den til en rekke av Norges beste banker, og sender deg samtlige tilbud i retur. På denne måten kan du velge og vrake i de beste kredittkort-tilbudene på markedet, uten at du nærmest har løftet en finger. Ganske greit, eller hva?

Bruke nettsider som sammenligner

Eller så kan du gå i detalj på kredittkortene selv, noe du enklest gjør via nettsteder som dette. Vi sammenligner nemlig alle de offisielle dataene om de ulike kredittkortene, noe som gjør det svært enkelt for deg å se hva som skiller de gode fra de dårlige kortene. I hovedsak er det den effektive renten du skal se etter dersom du vil spare kostnader, men man må også tenke på bruksområder. Skal man for eksempel spare penger på kortet, trenger man et cashback-kort. Andre igjen vil ønske et kort med reiseforsikring innbakt.