Credits Visa kredittkort
Credits Visa kredittkort

Hvis du leter etter et bra kredittkort, bør du sjekke betingelsene til Credits Visa. Dette kredittkortet er helt gebyrfritt, noe som betyr ingen gebyrer på bruk i minibank eller i butikk. Søkeprosessen er internettbasert og det samme er all administrering av dette kortet. Du behøver ikke å flytte kontoen din, for dette kortet fungerer helt uavhengig av banken din. Kortet kan brukes som et helt vanlig Visa kredittkort, noe som gjør at du kan bruke det i de aller fleste vanlige butikker. Selvsagt kan du og ta ut penger med dette kortet, så du har ekstra kontanter tilgjengelig når du trenger det.

Inkludert i kortet

Credits Visa kan selvsagt tilby deg en rekke gode fordeler som er inkludert helt gratis i kortet. En gratis reise- og avbestillingsforsikring sikrer at du ikke taper alle pengene hvis du skulle bli for syk til å gjennomføre en bestilt reise. I tillegg dekker reiseforsikringen uhell på reisen. Når du bruker kortet i butikker, får du automatisk tilgang på en rekke gode rabatter, takket være rabattprogrammet. Faste brukere av dette kortet vil oppleve å kunne spare penger takket være disse rabattene.

Credits Visa detaljene

Credits Visa er et visa kort som kan gi deg hele 100 000 kr i kreditt og man får 50 gebyrfrie dager. I disse 50 dagene er det ingen renter på den summen du har brukt. Hvis du betaler regningen når den kommer, har du et helt gratis lån. Når regningen kommer må du betale minimumsbeløpet på noen hundre kroner, men du kan dele opp nedbetalingen av resten av beløpet akkurat som du selv vil.