Annonse

To klassiske kredittkort

Kredittkort
Kredittkort

Utvalget kredittkort er stort og mangfoldig. Det finnes alt fra de klassiske kortene og til kort med mange andre fordeler i tillegg, såkalte fordelspakker. Ikke alle er interessert i annet enn kun et rent kort med kreditt. Da er det bra at noen selskaper holder på det «gode gamle». Her er to mer eller mindre klassiske kort. Bruker man de fornuftig vil ikke høy rente være problematisk. Diners Club Privat Dette er en klassiker verden over. Hele 15 millioner forskjellige … Les mer

Cresco Access

Cresco Access kredittkort
Cresco Access kredittkort

Du har sikkert hørt om kredittkortspesialisten Cresco? De står bak en rekke kjente norske kredittkort, som for eksempel Cresco Gold, Cresco Car Premium og Cresco Unique, samt kortet denne omtalen handler om, nemlig Cresco Access (som du ofte får tilsendt når du søker finansiering i butikker). Cresco Access er tilknyttet det verdensomspennende MasterCard-nettverket, og kan brukes nesten “overalt”! Gjennom kortet har du mulighet for opp til kr 75 000 i kreditt, på den måten har du alltid en stor reserve når du trenger det!

Cresco Car Premium

Cresco Car Premium kredittkort
Cresco Car Premium kredittkort

Cresco Car Premium er først og fremst et kredittkort, men kortet fungerer også som et bensinkort (gir deg rabatt hos alle bensinstasjon-kjedene, ikke bare en utvalgt). Gjennom Cresco Car Premium kan du få mulighet for en relativt høy kreditt, opp til kr 75 000, samt 45 rentefri dager. For deg som kunde, så betyr dette at du kan fylle tanken med bensin eller diesel nå, og betale senere, kostnadsfritt selvfølgelig (bare husk å betale hele kredittkortregningen ved forfall, ellers løper rentene). Uansett, Cresco Car Premium er tilknyttet Visa, så kortet kan brukes i de fleste deler av verden, ikke bare til å fylle drivstoff, men også alt annet!