Annonse

Kredittkort med medlemskap

Kredittkort
Kredittkort

Ved å være medlem hos en stor kjede kan du få tilgang til et kredittkort som gir deg ytterligere medlemsfordeler. Hvis du da betaler regningene dine innen forfall kan du med andre ord tjene penger når du gjør handleturene dine! Coop MasterCard Coop MasterCard er et kredittkort som samtidig fungerer som medlemskort når du handler i Coop-butikker. Du får da 2% av pengene tilbake i bonus når du handler i Coop-kjeden, i tillegg til det kjøpeutbyttet som allerede er bakt … Les mer

Cresco Unique

Cresco Unique kredittkort
Cresco Unique kredittkort

Cresco Unique er et kredittkort for deg som er medlem i samarbeidende organisasjoner/forbund (Akademikerne, Politiets Fellesforbund, Forskerforbundet, Ergoterapautforbundet og Presteforeningen), men et er også mulig å få kortet hvis du er studentmedlem. Kortet er tilknyttet MasterCard-nettverket, så det kan brukes over hele verden, ikke bare i Norge. Og du kan få opp til kr 75 000 (maks. kr 20 000 for studenter) i kreditt, pluss inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, så du vil alltid ha en relativt stor reserve til trangere tider.

Cresco Access

Cresco Access kredittkort
Cresco Access kredittkort

Du har sikkert hørt om kredittkortspesialisten Cresco? De står bak en rekke kjente norske kredittkort, som for eksempel Cresco Gold, Cresco Car Premium og Cresco Unique, samt kortet denne omtalen handler om, nemlig Cresco Access (som du ofte får tilsendt når du søker finansiering i butikker). Cresco Access er tilknyttet det verdensomspennende MasterCard-nettverket, og kan brukes nesten “overalt”! Gjennom kortet har du mulighet for opp til kr 75 000 i kreditt, på den måten har du alltid en stor reserve når du trenger det!