Annonse

Betal med kredittkort og tjen poeng til ferien

Kredittkort
Kredittkort

En klok mann har en gang sagt at å reise er å leve. En påstand som du selvsagt kan være uenig eller enig i. Hører du til den siste gruppen, så er det mulig å reise mye uten at det trenger å koste skjorta. Hos SAS og Norwegian kan en opptjene bonuspoeng ved å bruke et kredittkort, som er kombinert med bonusprogrammene til disse flyselskapene. Bruker du kortet riktig, er det mye poeng å hente i løpet av et år … Les mer

SAS EuroBonus Platinum American Express Card

SAS EuroBonus Platinum American Express Card kredittkort
SAS EuroBonus Platinum American Express Card kredittkort

De fleste har hørt om American Express, og mange forbinder disse kredittkortene med eksklusivitet. Dette stemmer jo forsåvidt, men nå har AmEx inngått et samarbeid med flyselskapet SAS (EuroBonus-programmet), og dette betyr at vi vanlige mennesker kan benytte oss av de fordelene som denne muligheten gir! Uansett, dette er et kreditt- og bonuskort for deg som er mye ute å reiser (spesielt med SAS, men også andre flyselskaper), og det kan brukes i de fleste deler av den moderne verden! Bruksgrensen er ubegrenset (men det anbefales å kontakte kortselskapet før store transaksjoner), og du får inntil 45 rentefrie dager ved varekjøp!

SAS EuroBonus Premium American Express Card

SAS EuroBonus Premium American Express® Card kredittkort
SAS EuroBonus Premium American Express® Card kredittkort

Er du mye ute å reiser, enten i forbindelse med jobb eller privat? Da er SAS EuroBonus Premium American Express® Card et “must” å ha i lommeboka! Dette kredittkortet er nemlig spesialdesignet for deg som flyr mye med SAS, og som navnet antyder, så er bruk knyttet opp mot EuroBonus-programmet til nevnte flyselskap. Du kan bruke SAS EuroBonus Premium Card over hele verden (altså på brukersteder hvor American Express aksepteres), og du kan få opp til kr 150 000 i kreditt, samt inntil 45 rentefrie dager!