Annonse

SAS EuroBonus Platinum American Express Card

SAS EuroBonus Platinum American Express Card kredittkort
SAS EuroBonus Platinum American Express Card kredittkort

De fleste har hørt om American Express, og mange forbinder disse kredittkortene med eksklusivitet. Dette stemmer jo forsåvidt, men nå har AmEx inngått et samarbeid med flyselskapet SAS (EuroBonus-programmet), og dette betyr at vi vanlige mennesker kan benytte oss av de fordelene som denne muligheten gir! Uansett, dette er et kreditt- og bonuskort for deg som er mye ute å reiser (spesielt med SAS, men også andre flyselskaper), og det kan brukes i de fleste deler av den moderne verden! Bruksgrensen er ubegrenset (men det anbefales å kontakte kortselskapet før store transaksjoner), og du får inntil 45 rentefrie dager ved varekjøp!

SAS EuroBonus Premium American Express Card

SAS EuroBonus Premium American Express® Card kredittkort
SAS EuroBonus Premium American Express® Card kredittkort

Er du mye ute å reiser, enten i forbindelse med jobb eller privat? Da er SAS EuroBonus Premium American Express® Card et «must» å ha i lommeboka! Dette kredittkortet er nemlig spesialdesignet for deg som flyr mye med SAS, og som navnet antyder, så er bruk knyttet opp mot EuroBonus-programmet til nevnte flyselskap. Du kan bruke SAS EuroBonus Premium Card over hele verden (altså på brukersteder hvor American Express aksepteres), og du kan få opp til kr 150 000 i kreditt, samt inntil 45 rentefrie dager!

Norske kredittkort som gjør det bra i tester

Kredittkort
Kredittkort

Selv om det finnes utallige kredittkort på det norske kortmarkedet, så er det kun noen få kort som om og om igjen gjør det bra i tester, år etter år. Disse er (blant annet) 365Privat MasterCard, Flexi Visa og Skandiabanken Visa. Det som kjennetegner disse kredittkortene er at du kan få mange fordeler ved bruk, renten er ikke spesielt lav ved utnyttelse av kreditten over tid (unntatt Skandiakortet), så det forutsettes i de fleste testene at du bruker kortet disiplinert! … Les mer