Annonse

Merkelige kredittkort

Kredittkort
Kredittkort

Her hos oss leser vi mye økonominytt for å holde oss oppdaterte på hva som skjer rundt i verden, og i vårt landstrakte land. Normalt inneholder slike nyheter en mengde tall og teorier fra forskjellige økonomer. Av og til hender det at vi snubler over annet nytt, og denne kunne vi ikke la være dele med dere. Kredittkortbruk Kredittkort benyttes som kjent mer og mer som betalingsmiddel i Norge, og ellers rundt i verden. Det finnes en mengde forskjellige kort … Les mer

Shell MasterCard

Shell MasterCard
Shell MasterCard

Trenger du et kredittkort som også fungerer som et bensinkort? Da kan Shell MasterCard være et kort for deg! Shellkortet blir utstedt av Ikano Bank (dette var tidligere en del av IKEA-konsernet), så du kan være sikker på at du er i trygge hender! Gjennom Shell MasterCard er det mulighet for å få opp til kr 75 000 i kreditt, samt inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Derfor kan du handle drivstoff (eller andre varer) på kreditt, og betale tilbake kostnadsfritt senere!

Ikano Visa

Ikano Visa kredittkort
Ikano Visa kredittkort

Gjennom Ikano Bank kan du få det spennende kredittkortet Ikano Visa. Kortet er på kort tid blitt veldig populært, og har ved ulike anledninger gjort det bra i tester av kredittkort. Uansett, som navnet kanskje antyder, så er Ikano Visa tilknyttet Visa-nettverket, kortet kan derfor brukes over hele verden (29 mill. brukersteder og 1 mill. minibanker). Du kan få hele kr 100 000 i kreditt, og inntil 50 dager rentefri betalingsutsettelse ved varekjøp. I tillegg finnes det mulighet for delbetaling til lav rente eller selvvalgt betalingsutsettelse i 2, 4, 6 eller 9 måneder.