Annonse

Eurocard Gold

Eurocard Gold kredittkort
Eurocard Gold kredittkort

Du har sikkert hørt om Eurocard Gold, dette er nemlig et av Norges mest kjente kredittkort, spesielt blant «business-folk» og personer som er mye ute å reise. Kortet er tilknyttet MasterCard-nettverket, så det kan brukes i de fleste deler av verden (i over 210 land!). Uansett, du kan få maksimalt kr 100 000 i kredittramme, og inntil 40 dagers rentefri betalingsutsettelse (også kalt rentefrie dager), på den måten kan du faktisk kjøpe nesten akkurat hva du vil, når det passer deg!

KLP Kredittkort

KLP kredittkort
KLP kredittkort

KLP kredittkort er et gunstig og bra kort fra (ikke overraskende) KLP. Dette kredittkortet er tilknyttet det verdensomspennende MasterCard-nettverket, så du kan bruke det i de fleste deler av verden. Uansett, KLP kredittkort kan gi deg opp til kr 100 000 i kredittramme, pluss inntil 45 rentefrie dager. For deg som kredittkortbruker, så betyr dette at du kan handle nå, for deretter å betale en på et senere tidspunkt, 100% kostnadsfritt hvis du betaler hele regningen ved forfall.

Cresco Access

Cresco Access kredittkort
Cresco Access kredittkort

Du har sikkert hørt om kredittkortspesialisten Cresco? De står bak en rekke kjente norske kredittkort, som for eksempel Cresco Gold, Cresco Car Premium og Cresco Unique, samt kortet denne omtalen handler om, nemlig Cresco Access (som du ofte får tilsendt når du søker finansiering i butikker). Cresco Access er tilknyttet det verdensomspennende MasterCard-nettverket, og kan brukes nesten «overalt»! Gjennom kortet har du mulighet for opp til kr 75 000 i kreditt, på den måten har du alltid en stor reserve når du trenger det!