Trumf kredittkort

Slik sparer du enda mer med et Trumf-kredittkort!

 

Vi er avhengige av mat for at kroppen skal fungere. Bilen trenger drivstoff for at den skal gå fremover. Kroppen trenger medisiner for å bli bedre dersom den har blitt syk. Planter vil ha en positiv effekt på innemiljøet i en bolig.

 

Fellesnevneren for alle disse tingene er at de koster penger, og at det er sjelden snakk om kun en hundrings. I dagens Norge fungerer det slik at prisen på ting går opp og ned som det passer seg.

 

Derfor har det å jakte på tilbud nærmest blitt en hobby for folk flest. Folk ønsker å betale minst mulig, men en slik jakt blir veldig slitsom i lengden. Vi lurer derfor på, finnes det en måte som gjør at du kan spare penger uten at det krever annet enn vanlige gjøremål av deg?

 

Hva er NorgesGruppen?

 

NorgesGruppen er Norges største handelshus. De driver med kjernevirksomhet innenfor områdene engros, dagligvarebutikker og servicehandel. Fellesnevneren er at de leverer produkter og tjenester som folk flest er avhengig av å ha i hverdagen sin.

 

Per dags dato består NorgesGruppen totalt sett av ca 1800 dagligvarebutikker og mer enn 900 utsalgssteder innen servicehandel. Det utgjør et medarbeiderantall på 40 000 mennesker. Blant disse finner du følgende dagligvarebutikker:

 

 • Kiwi
 • Meny
 • Joker
 • Spar

 

NorgesGruppen fylte 20 år i fjor (2020), men det er et konsern som bygger på erfaring som grossist og detaljist. Denne erfaringen strekker seg så mye som 150 år tilbake i tid.

 

I tillegg til å gi folk muligheten til å kjøpe det de trenger, så jobber NorgesGruppen stadig med å gjøre driften deres enda bedre. Dette ønsket har blant annet ført til utviklingen av fordelsprogrammet som de har valgt å gi navnet Trumf.

 

Hva er Trumf?

 

Trumf er altså NorgesGruppen sin fordelsprogram. Dette fordelsprogrammet går ut på at du tjener opp en viss prosentandel hver eneste gang du drar bankkortet ditt på en av NorgesGruppen sine butikker.

 

Som nevnt finner du dagligvarebutikker som Kiwi, Meny, Joker og Spar i NorgesGruppens stall. Det er imidlertid ikke de eneste butikkene hvor du har muligheten til å spare noen ekstra kroner. NorgesGruppen har nemlig mer enn 1200 samarbeidspartnere.

 

Det betyr at om du handler hos en av samarbeidspartnere til NorgesGruppen, så har du muligheten til å spare opp Trumf-bonus hos dem også:

 

 • Apotek 1
 • Mester Grønn
 • Gudbrandsdal Energi
 • Esso
 • Shell
 • Tilbords
 • Nærbutikken
 • Disney+
 • St1 MasterCard
 • Jacob’s
 • Bli Vakker
 • Gymgrossisten
 • Viaplay
 • Expredia
 • CC-mat
 • com
 • Apple
 • TUI
 • no
 • com
 • Shell MasterCard
 • CDON
 • com
 • Nordic Choice Hotels
 • H&M
 • Care of Carl
 • Miinto

 

Trumf-bonus er en praktisk måte å drive med litt sparing på. Det er attpåtil en spareform som du ikke trenger å gjøre noe utenom det vanlige selv.

 

Slik blir du Trumf-medlem

 

Om du lurer på hvordan du kan registrere deg som Trumf-medlem, så er det veldig enkelt å gjøre det.

 

Det eneste du trenger å gjøre, er å gå til trumf.no, trykke «Bli medlem» som er en knapp du finner oppe i høyre hjørnet, fylle inn nødvendig informasjon og så går resten av prosessen av seg selv.

 

I tillegg er dette en prosess som er helt gratis å gjennomføre!

 

Hva er Trumf-kredittkort?

 

Som Trumf-medlem kan du enten integrere Trumf-medlemskapet ditt i bankkortet ditt, eller så kan du bestille et eget Trumf-kredittkort.

 

Det er altså ikke slik at du er avhengig av å ha et Trumf-kredittkort for å være Trumf-medlem og spare penger, men dette er et kredittkort som fører med seg mange fordeler, men disse fordelene skal vi se på litt lenger ned i denne artikkelen.

 

Om du har et Trumf-kredittkort i lommen, så kan du velge dette kortet i stedet for bankkortet når du skal betale i butikken.

 

Trumf-medlem og Trumf-kredittkort vilkår

 

Om du ønsker å bli Trumf-medlem, så må du ha fylt 15 år. Da vil Trumf-medlemskapet ditt automatisk integreres i bankkortet ditt.

 

Men om du ønsker deg et Trumf-kredittkort, så må du vente til den dagen du har fylt 18 år. Det forekommer dessuten ingen etableringsgebyr, månedspris eller lignende. Du får en kredittramme på opp til 100 000 kroner, samt en 45 dagers rentefri periode.

 

Det eneste du eventuelt må betale for, er om du trenger Trumf-kredittkortet ditt i en fei.

 

Fordeler med Trumf-kredittkort

 

Trumf-kredittkort er et kredittkort med flest fordeler, spesielt hvis tanken utelukkende er å spare noen kroner hver gang du drar kortet, for så å betale hele summen til samme dato.

 

Med et Trumf-kredittkort vil du også spare mer enn et integrert Trumf-medlemskap i bankkortet ditt vil. Mens sistnevnte gir deg 1 % Trumf-bonus, vil et førstnevnte vil gi deg 2 % Trumf-bonus hver gang du drar kortet gjennom en automat.

 

Ulemper med Trumf-kredittkort

 

Vår generelle vurdering av Trumf-kredittkortet viser at det forekommer svært få ulemper med dette kredittkortet.

 

 

Slik søker du om forbrukslån

Å låne penger er noe de aller fleste gjør i løpet av livet. Disse er hjelpsomme når man skal finansiere større kjøp, som for eksempel å kjøpe bolig eller bil. I noen tilfeller er det andre ting man trenger penger til, og da kan et forbrukslån være midt i blinken. Dette er lån til forbruk, som vil si at du kan bruke det til det du selv måtte ønske. Mer økonomisk frihet Når man søker om forbrukslån trenger man ikke å stille eiendeler til pant hos banken eller en annen långiver, som trengs om du har et bolig eller billån. … Les mer

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

De aller fleste i Norge forbinder kredittkort med skyhøye renter og kostbart, noe som forsåvidt stemmer bra. Men dette er jo noe alle er klar over før de takker ja til et kredittkort tilbud. Man kan ikke påstå at man ikke visste det. Alle tall kommer frem på avtalen som man signerer. men å ha kredittkort trenger ikke å være dyrt i det hele tatt, OM, man bruker det med måte og fornuft, og ikke minst utnytter fordelene helt ut. Faktisk så kan mange kredittkort være ekstremt lønnsomme å være i besittelse av. Alle kredittkort kommer med ulike fordeler. Så … Les mer

Apper som har endret privatøkonomien vår

apper bank

Kredittkortselskaper var noen av de første til å tilby egne applikasjoner til sine kunder. På denne måten kunne man raskt og enkelt søke om kort, finne igjen PIN-koden sin, men kanskje viktigst av alt man fikk en rask oversikt over forbruk og tilgjengelig kreditt. I dag er det helt utenkelig at man skal gjøre noe som helst uten en smarttelefon og applikasjon, men noen apper har endret våre vaner mer enn andre. I denne artikkelen skal vi derfor se nærmere på noen ulike applikasjoner som har påvirket måten vi håndterer vår økonomi, samt noen som har gjort det betydelig enklere … Les mer

Fordeler og ulemper med kredittkort

For og mot

Et kredittkort er alltid godt å ha for i bakhånd i tilfelle noe uforventet oppstår. Slike hendelser kan forekomme både når man er hjemme og når man er på reise. Å løse uforventede hendelser når man er hjemme er mye enklere enn å gjøre det når man er for eksempel på ferie på andre siden av jorda. Da er kredittkortet gull verdt. Om vi går 10-15 år tilbake i tid var det perioder der både banker og kredittkortselskaper kjørte en rimelig tøff og hard markedsføring for å få kredittkort kunder. Uansett hvor man gikk, enten det var på gata, kjøpesentre … Les mer

Eika kredittkort

Bruk av kredittkort

Blant 150 banker som drives innenfor de norske grensene (pdf åpnes i lenke), så finner vi blant annet Eika Kredittbank. Dette er en bank som markedsfører seg selv med et uttrykk som sier at de står ved din side i tykt og tynt. Det er nesten 800 000 nordmenn som benytter seg av Eika Kredittbank. Blant disse menneskene er det uten tvil noen som faller under kategorien «kredittkortkunder» hos denne banken. Vi skal ta en titt på Eika kredittkort og organiseringen rundt det! Besøk hjemmesiden til Eika Kredittbank Eika Kredittbank Eika Kredittbank er en del av Eika Gruppen, som er Eika … Les mer

DnB Kredittkort

DNB

DNB er en bank som har hovedkontor i Norge, men mange filialer rundt omkring i verden. Deres medarbeidere har spesialisert seg innenfor både bedriftsøkonomi og privatøkonomi. Banken kan med andre ord hjelpe hvem som helst, og det har resultert i at de har mer enn 3 millioner kunder. Derfor regnes også DNB Bank som en av landets største banker. Blant bankens flere millioner kunder, så er det mange som benytter seg deres kredittkorttjenester. DNB utsteder flere forskjellige kredittkort, og et av dem er DNB kredittkort, som vi skal se nærmere på i denne artikkelen. DNB Bank DNB står for Den … Les mer

Norwegian kredittkort

Norwegian-kortet

Bank Norwegian er en bank som samarbeider tett med flyselskapet som går under samme navn, Norwegian, og det kommer derfor ikke som noen overraskelse at denne banken tilbyr et kredittkort som kan brukes der. Bank Norwegian er en bank med rundt 1,7 millioner kunder, derav 1,3 millioner av kundemassen deres regnes som kredittkortkunder. I denne artikkelen skal vi se nærmere på tjenesten som majoriteten av kundene deres benytter seg av. Bank Norwegian Bank Norwegian drives av Norwegian Finans Holdning, som er denne bankens morselskap. Dette selskapet sitter på 100 % av aksjepostene i denne banken, og det er de som … Les mer

Casa kredittkort

Casa kredittkort   I Norge finnes det rundt 150 bankene, og blant disse finner vi DNB Bank. Denne banken har hovedkontor i Norge med mange filialer rundt omkring i verden. De har spesialisert seg slik at de kan hjelpe både bedrifter og privatpersoner, så de også kan hjelpe hvem som helst.   Med mer enn 3 millioner kunder, regnes DNB Bank for å være en av Norges største banker. Blant disse er det mange mennesker som benytter seg av Casa kredittkort, som er et kredittkort som har blitt utsted av denne banken. Det skal vi ta en titt på i denne … Les mer

Komplett kredittkort

Blant de rundt 150 bankene som vi har her i landet, finner vi Komplett Bank. Denne bankens hovedkontor ligger på norsk jord, men bankens virksomhetsområder strekker seg utover de norske grensene også. Komplett Bank har rundt 210 000 kunder totalt, og blant disse er det rundt 50 000 mennesker som benytter seg av deres Komplett kredittkort. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan dette kredittkortet fungerer. Komplett Bank Komplett Bank er en bank som ble opprettet i 2014. På starttidspunktet hadde denne banken et tett samarbeid med nettbutikken som går under samme navn, altså Komplett. Dette samarbeidet ble imidlertid avsluttet … Les mer

SAS kredittkort

SAS kredittkort – hva kan du gjøre med det?   Om det er en ting nordmenn er veldig glad i, så er det å reise. Det kan være reiser på kryss av tvers av det langstrakte landet vårt, eller det kan være reiser til steder utenfor Norges grenser.   Men dette er naturligvis noe som koster penger, og det er noe som alltid gir en dårlig smak i munnen. Å reise på ferie er deilig, men å se pengene forsvinne ut av konto er ikke det. Det innebærer dessuten at du må spare penger, noe som ikke alltid er like … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!