Trumf kredittkort

Slik sparer du enda mer med et Trumf-kredittkort!

 

Vi er avhengige av mat for at kroppen skal fungere. Bilen trenger drivstoff for at den skal gå fremover. Kroppen trenger medisiner for å bli bedre dersom den har blitt syk. Planter vil ha en positiv effekt på innemiljøet i en bolig.

 

Fellesnevneren for alle disse tingene er at de koster penger, og at det er sjelden snakk om kun en hundrings. I dagens Norge fungerer det slik at prisen på ting går opp og ned som det passer seg.

 

Derfor har det å jakte på tilbud nærmest blitt en hobby for folk flest. Folk ønsker å betale minst mulig, men en slik jakt blir veldig slitsom i lengden. Vi lurer derfor på, finnes det en måte som gjør at du kan spare penger uten at det krever annet enn vanlige gjøremål av deg?

 

Hva er NorgesGruppen?

 

NorgesGruppen er Norges største handelshus. De driver med kjernevirksomhet innenfor områdene engros, dagligvarebutikker og servicehandel. Fellesnevneren er at de leverer produkter og tjenester som folk flest er avhengig av å ha i hverdagen sin.

 

Per dags dato består NorgesGruppen totalt sett av ca 1800 dagligvarebutikker og mer enn 900 utsalgssteder innen servicehandel. Det utgjør et medarbeiderantall på 40 000 mennesker. Blant disse finner du følgende dagligvarebutikker:

 

 • Kiwi
 • Meny
 • Joker
 • Spar

 

NorgesGruppen fylte 20 år i fjor (2020), men det er et konsern som bygger på erfaring som grossist og detaljist. Denne erfaringen strekker seg så mye som 150 år tilbake i tid.

 

I tillegg til å gi folk muligheten til å kjøpe det de trenger, så jobber NorgesGruppen stadig med å gjøre driften deres enda bedre. Dette ønsket har blant annet ført til utviklingen av fordelsprogrammet som de har valgt å gi navnet Trumf.

 

Hva er Trumf?

 

Trumf er altså NorgesGruppen sin fordelsprogram. Dette fordelsprogrammet går ut på at du tjener opp en viss prosentandel hver eneste gang du drar bankkortet ditt på en av NorgesGruppen sine butikker.

 

Som nevnt finner du dagligvarebutikker som Kiwi, Meny, Joker og Spar i NorgesGruppens stall. Det er imidlertid ikke de eneste butikkene hvor du har muligheten til å spare noen ekstra kroner. NorgesGruppen har nemlig mer enn 1200 samarbeidspartnere.

 

Det betyr at om du handler hos en av samarbeidspartnere til NorgesGruppen, så har du muligheten til å spare opp Trumf-bonus hos dem også:

 

 • Apotek 1
 • Mester Grønn
 • Gudbrandsdal Energi
 • Esso
 • Shell
 • Tilbords
 • Nærbutikken
 • Disney+
 • St1 MasterCard
 • Jacob’s
 • Bli Vakker
 • Gymgrossisten
 • Viaplay
 • Expredia
 • CC-mat
 • com
 • Apple
 • TUI
 • no
 • com
 • Shell MasterCard
 • CDON
 • com
 • Nordic Choice Hotels
 • H&M
 • Care of Carl
 • Miinto

 

Trumf-bonus er en praktisk måte å drive med litt sparing på. Det er attpåtil en spareform som du ikke trenger å gjøre noe utenom det vanlige selv.

 

Slik blir du Trumf-medlem

 

Om du lurer på hvordan du kan registrere deg som Trumf-medlem, så er det veldig enkelt å gjøre det.

 

Det eneste du trenger å gjøre, er å gå til trumf.no, trykke «Bli medlem» som er en knapp du finner oppe i høyre hjørnet, fylle inn nødvendig informasjon og så går resten av prosessen av seg selv.

 

I tillegg er dette en prosess som er helt gratis å gjennomføre!

 

Hva er Trumf-kredittkort?

 

Som Trumf-medlem kan du enten integrere Trumf-medlemskapet ditt i bankkortet ditt, eller så kan du bestille et eget Trumf-kredittkort.

 

Det er altså ikke slik at du er avhengig av å ha et Trumf-kredittkort for å være Trumf-medlem og spare penger, men dette er et kredittkort som fører med seg mange fordeler, men disse fordelene skal vi se på litt lenger ned i denne artikkelen.

 

Om du har et Trumf-kredittkort i lommen, så kan du velge dette kortet i stedet for bankkortet når du skal betale i butikken.

 

Trumf-medlem og Trumf-kredittkort vilkår

 

Om du ønsker å bli Trumf-medlem, så må du ha fylt 15 år. Da vil Trumf-medlemskapet ditt automatisk integreres i bankkortet ditt.

 

Men om du ønsker deg et Trumf-kredittkort, så må du vente til den dagen du har fylt 18 år. Det forekommer dessuten ingen etableringsgebyr, månedspris eller lignende. Du får en kredittramme på opp til 100 000 kroner, samt en 45 dagers rentefri periode.

 

Det eneste du eventuelt må betale for, er om du trenger Trumf-kredittkortet ditt i en fei.

 

Fordeler med Trumf-kredittkort

 

Trumf-kredittkort er et kredittkort med flest fordeler, spesielt hvis tanken utelukkende er å spare noen kroner hver gang du drar kortet, for så å betale hele summen til samme dato.

 

Med et Trumf-kredittkort vil du også spare mer enn et integrert Trumf-medlemskap i bankkortet ditt vil. Mens sistnevnte gir deg 1 % Trumf-bonus, vil et førstnevnte vil gi deg 2 % Trumf-bonus hver gang du drar kortet gjennom en automat.

 

Ulemper med Trumf-kredittkort

 

Vår generelle vurdering av Trumf-kredittkortet viser at det forekommer svært få ulemper med dette kredittkortet.

 

 

Eika kredittkort

Bruk av kredittkort

Blant 150 banker som drives innenfor de norske grensene (pdf åpnes i lenke), så finner vi blant annet Eika Kredittbank. Dette er en bank som markedsfører seg selv med et uttrykk som sier at de står ved din side i tykt og tynt. Det er nesten 800 000 nordmenn som benytter seg av Eika Kredittbank. Blant disse menneskene er det uten tvil noen som faller under kategorien «kredittkortkunder» hos denne banken. Vi skal ta en titt på Eika kredittkort og organiseringen rundt det! Besøk hjemmesiden til Eika Kredittbank Eika Kredittbank Eika Kredittbank er en del av Eika Gruppen, som er Eika … Les mer

DnB Kredittkort

DNB

DNB er en bank som har hovedkontor i Norge, men mange filialer rundt omkring i verden. Deres medarbeidere har spesialisert seg innenfor både bedriftsøkonomi og privatøkonomi. Banken kan med andre ord hjelpe hvem som helst, og det har resultert i at de har mer enn 3 millioner kunder. Derfor regnes også DNB Bank som en av landets største banker. Blant bankens flere millioner kunder, så er det mange som benytter seg deres kredittkorttjenester. DNB utsteder flere forskjellige kredittkort, og et av dem er DNB kredittkort, som vi skal se nærmere på i denne artikkelen. DNB Bank DNB står for Den … Les mer

Norwegian kredittkort

Norwegian-kortet

Bank Norwegian er en bank som samarbeider tett med flyselskapet som går under samme navn, Norwegian, og det kommer derfor ikke som noen overraskelse at denne banken tilbyr et kredittkort som kan brukes der. Bank Norwegian er en bank med rundt 1,7 millioner kunder, derav 1,3 millioner av kundemassen deres regnes som kredittkortkunder. I denne artikkelen skal vi se nærmere på tjenesten som majoriteten av kundene deres benytter seg av. Bank Norwegian Bank Norwegian drives av Norwegian Finans Holdning, som er denne bankens morselskap. Dette selskapet sitter på 100 % av aksjepostene i denne banken, og det er de som … Les mer

Casa kredittkort

Casa kredittkort   I Norge finnes det rundt 150 bankene, og blant disse finner vi DNB Bank. Denne banken har hovedkontor i Norge med mange filialer rundt omkring i verden. De har spesialisert seg slik at de kan hjelpe både bedrifter og privatpersoner, så de også kan hjelpe hvem som helst.   Med mer enn 3 millioner kunder, regnes DNB Bank for å være en av Norges største banker. Blant disse er det mange mennesker som benytter seg av Casa kredittkort, som er et kredittkort som har blitt utsted av denne banken. Det skal vi ta en titt på i denne … Les mer

Komplett kredittkort

Blant de rundt 150 bankene som vi har her i landet, finner vi Komplett Bank. Denne bankens hovedkontor ligger på norsk jord, men bankens virksomhetsområder strekker seg utover de norske grensene også. Komplett Bank har rundt 210 000 kunder totalt, og blant disse er det rundt 50 000 mennesker som benytter seg av deres Komplett kredittkort. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan dette kredittkortet fungerer. Komplett Bank Komplett Bank er en bank som ble opprettet i 2014. På starttidspunktet hadde denne banken et tett samarbeid med nettbutikken som går under samme navn, altså Komplett. Dette samarbeidet ble imidlertid avsluttet … Les mer

SAS kredittkort

SAS kredittkort – hva kan du gjøre med det?   Om det er en ting nordmenn er veldig glad i, så er det å reise. Det kan være reiser på kryss av tvers av det langstrakte landet vårt, eller det kan være reiser til steder utenfor Norges grenser.   Men dette er naturligvis noe som koster penger, og det er noe som alltid gir en dårlig smak i munnen. Å reise på ferie er deilig, men å se pengene forsvinne ut av konto er ikke det. Det innebærer dessuten at du må spare penger, noe som ikke alltid er like … Les mer

Kredittkort på dagen

Hvis du er over gjennomsnittet interessert i økonomi, så er ikke penger, kredittkort og lån begreper som er helt nye for deg. Dette er en artikkel som skal ta en nærmere titt på muligheten for å få kredittkort på dagen. Hva er et kredittkort? Med kredittkort mener vi et betalingskort som inneholder en viss kredittgrense som kortholderen har til rådighet. Dette er en form for betalingsutsettelse, siden pengene ikke betales med det samme slik det blir ved bruk av et vanlig bankkort. I stedet får du tilsendt en faktura én gang i måneden, som du må betale innen en fastsatt … Les mer

Forskjellen mellom lån med sikkerhet og lån uten sikkerhet

I forbindelse med det å låne penger i banken deles lånealternativene inn i to hovedkategorier. Disse hovedkategoriene er lån med sikkerhet og lån uten sikkerhet. Lurer du på hvilket lån du kvalifiserer deg til? I denne artikkelen skal vi hjelpe deg å finne ut av det. Hva er lån med sikkerhet? Lån med sikkerhet er en type lån hvor banken krever at låntaker stiller med en eller annen verdi som sikkerhet for lånet. Når du stiller med verdier som sikkerhet for et lån, så betyr det at du gir den aktuelle banken tillatelse til å ta pant i sikkerheten din. … Les mer

Slik inngår du en avtale om et privat lån

Har du havnet i en litt kinkig situasjon som har ført til at litt ekstra penger i kassen hadde kommet godt med? Når du først har blitt slått ut av spill på den måten, kan det være vanskelig å finne ut hva som er et naturlig steg videre. Nå til dags finnes det heldigvis mange måter som kan gjøre at byrden på skuldrene dine blir litt lettere å bære. Aller først bør du forhøre deg med banken din om hvilke muligheter du har til å ta opp et litt mindre lån. Om ikke noen av alternativene banken har å komme … Les mer

Er det mulig å få SMS-lån med betalingsanmerkning?

Hvis vi ser til andre land som for eksempel nabolandet vårt Sverige, så ser vi at SMS-lån er et fremadstormende fenomen. Slik er det imidlertid ikke her til lands – i hvert fall ikke på nåværende tidspunkt. Det å få innvilget en lånesøknad i Norge er nemlig ikke bare-bare. Alle norske banker er pålagt av norske finansmyndigheter å foreta en kredittsjekk av alle potensielle kunder, noe som kan føre til et skuffende svar for veldig mange. I denne artikkelen skal vi ta for oss dette interessante fenomenet som SMS-lån faktisk er. Er det mulig å få et slikt lån selv … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!