Trumf kredittkort

Slik sparer du enda mer med et Trumf-kredittkort!

 

Vi er avhengige av mat for at kroppen skal fungere. Bilen trenger drivstoff for at den skal gå fremover. Kroppen trenger medisiner for å bli bedre dersom den har blitt syk. Planter vil ha en positiv effekt på innemiljøet i en bolig.

 

Fellesnevneren for alle disse tingene er at de koster penger, og at det er sjelden snakk om kun en hundrings. I dagens Norge fungerer det slik at prisen på ting går opp og ned som det passer seg.

 

Derfor har det å jakte på tilbud nærmest blitt en hobby for folk flest. Folk ønsker å betale minst mulig, men en slik jakt blir veldig slitsom i lengden. Vi lurer derfor på, finnes det en måte som gjør at du kan spare penger uten at det krever annet enn vanlige gjøremål av deg?

 

Hva er NorgesGruppen?

 

NorgesGruppen er Norges største handelshus. De driver med kjernevirksomhet innenfor områdene engros, dagligvarebutikker og servicehandel. Fellesnevneren er at de leverer produkter og tjenester som folk flest er avhengig av å ha i hverdagen sin.

 

Per dags dato består NorgesGruppen totalt sett av ca 1800 dagligvarebutikker og mer enn 900 utsalgssteder innen servicehandel. Det utgjør et medarbeiderantall på 40 000 mennesker. Blant disse finner du følgende dagligvarebutikker:

 

 • Kiwi
 • Meny
 • Joker
 • Spar

 

NorgesGruppen fylte 20 år i fjor (2020), men det er et konsern som bygger på erfaring som grossist og detaljist. Denne erfaringen strekker seg så mye som 150 år tilbake i tid.

 

I tillegg til å gi folk muligheten til å kjøpe det de trenger, så jobber NorgesGruppen stadig med å gjøre driften deres enda bedre. Dette ønsket har blant annet ført til utviklingen av fordelsprogrammet som de har valgt å gi navnet Trumf.

 

Hva er Trumf?

 

Trumf er altså NorgesGruppen sin fordelsprogram. Dette fordelsprogrammet går ut på at du tjener opp en viss prosentandel hver eneste gang du drar bankkortet ditt på en av NorgesGruppen sine butikker.

 

Som nevnt finner du dagligvarebutikker som Kiwi, Meny, Joker og Spar i NorgesGruppens stall. Det er imidlertid ikke de eneste butikkene hvor du har muligheten til å spare noen ekstra kroner. NorgesGruppen har nemlig mer enn 1200 samarbeidspartnere.

 

Det betyr at om du handler hos en av samarbeidspartnere til NorgesGruppen, så har du muligheten til å spare opp Trumf-bonus hos dem også:

 

 • Apotek 1
 • Mester Grønn
 • Gudbrandsdal Energi
 • Esso
 • Shell
 • Tilbords
 • Nærbutikken
 • Disney+
 • St1 MasterCard
 • Jacob’s
 • Bli Vakker
 • Gymgrossisten
 • Viaplay
 • Expredia
 • CC-mat
 • com
 • Apple
 • TUI
 • no
 • com
 • Shell MasterCard
 • CDON
 • com
 • Nordic Choice Hotels
 • H&M
 • Care of Carl
 • Miinto

 

Trumf-bonus er en praktisk måte å drive med litt sparing på. Det er attpåtil en spareform som du ikke trenger å gjøre noe utenom det vanlige selv.

 

Slik blir du Trumf-medlem

 

Om du lurer på hvordan du kan registrere deg som Trumf-medlem, så er det veldig enkelt å gjøre det.

 

Det eneste du trenger å gjøre, er å gå til trumf.no, trykke «Bli medlem» som er en knapp du finner oppe i høyre hjørnet, fylle inn nødvendig informasjon og så går resten av prosessen av seg selv.

 

I tillegg er dette en prosess som er helt gratis å gjennomføre!

 

Hva er Trumf-kredittkort?

 

Som Trumf-medlem kan du enten integrere Trumf-medlemskapet ditt i bankkortet ditt, eller så kan du bestille et eget Trumf-kredittkort.

 

Det er altså ikke slik at du er avhengig av å ha et Trumf-kredittkort for å være Trumf-medlem og spare penger, men dette er et kredittkort som fører med seg mange fordeler, men disse fordelene skal vi se på litt lenger ned i denne artikkelen.

 

Om du har et Trumf-kredittkort i lommen, så kan du velge dette kortet i stedet for bankkortet når du skal betale i butikken.

 

Trumf-medlem og Trumf-kredittkort vilkår

 

Om du ønsker å bli Trumf-medlem, så må du ha fylt 15 år. Da vil Trumf-medlemskapet ditt automatisk integreres i bankkortet ditt.

 

Men om du ønsker deg et Trumf-kredittkort, så må du vente til den dagen du har fylt 18 år. Det forekommer dessuten ingen etableringsgebyr, månedspris eller lignende. Du får en kredittramme på opp til 100 000 kroner, samt en 45 dagers rentefri periode.

 

Det eneste du eventuelt må betale for, er om du trenger Trumf-kredittkortet ditt i en fei.

 

Fordeler med Trumf-kredittkort

 

Trumf-kredittkort er et kredittkort med flest fordeler, spesielt hvis tanken utelukkende er å spare noen kroner hver gang du drar kortet, for så å betale hele summen til samme dato.

 

Med et Trumf-kredittkort vil du også spare mer enn et integrert Trumf-medlemskap i bankkortet ditt vil. Mens sistnevnte gir deg 1 % Trumf-bonus, vil et førstnevnte vil gi deg 2 % Trumf-bonus hver gang du drar kortet gjennom en automat.

 

Ulemper med Trumf-kredittkort

 

Vår generelle vurdering av Trumf-kredittkortet viser at det forekommer svært få ulemper med dette kredittkortet.

 

 

Tips for å Øke Kredittgrensen din på et Kredittkort

Kredittkort kan være kraftige verktøy for å låne penger, bygge kreditt, håndtere uforutsette utgifter og samle belønninger. Imidlertid kan en lav kredittgrense begrense effektiviteten av kortet ditt. Her er noen tips for å hjelpe deg med å øke kredittgrensen på kredittkortet ditt. Å øke kredittgrensen din kan gi deg større økonomisk fleksibilitet og hjelpe deg med å bygge en bedre kredittscore. Men det er viktig å huske at med større kreditt kommer større ansvar. Selv om du har en høyere kredittgrense, bør du fortsatt sørge for at du bare bruker det du har råd til å betale tilbake hver måned … Les mer

Det er mulig å bli sin egen sjef

Det er mulig å bli sin egen sjef

Denne artikkelen inneholder kommersielt innhold. Gjennom livet er vi nødt til å ta mange valg. Vi skal gjennom oppveksten finne ut hvem vi er, hvilke venner vi velger og hvilken drømmer vi har til fremtiden. Men plutselig står du der og er usikker på om du skal ta utdannelse, hva du vil jobbe med og hvilke drømmer du har for fremtiden. Du føler rett og slett at du må ta et valg om “hva du skal bli når du blir stor”. Men dette er vanskelig, og veien blir til mens du går – og det er aldri for sent å … Les mer

Rabatter tilknyttet kredittkort

Kredittkort blir mer og mer utbredt verden over og dette skyldes flere faktorer. En ting er at det er enkelt å bruke når du er på reise, men en annen ting er at du kan oppnå rabatt på mye når du betaler med kredittkortet ditt. Det er derfor både praktisk og lønnsomt på samme gang å ha et plastkort. Men hvilket kort skal du så velge? Det er ikke alltid enkelt å finne ut akkurat det, da det finnes mange ulike kredittkort som hver har sine fordeler og ulemper. Og for noen er det smålån, SMS lån eller forbrukslån som … Les mer

Fordeler med forbrukslån

Det er mange fordeler med forbrukslån (sjekk også kredittkort) og du kan ha nytte av å vite om noen av dem. Det er ulike årsaker til at vi velger å ta opp et forbrukslån og ingen er like. Forbrukslån har vært tilgjengelig på markedet i lang tid og er kommet for å bli. Det er mange forbrukslån å velge mellom, og du kan med fordel sjekke markedet før du bestemmer deg for hvilket lån du vil ha. Det er mange årsaker til at vi vil ha forbrukslån, men det betyr ikke at du skal velge første og beste du finner … Les mer

Hvor mye kan jeg låne?

Lånesum og maks kreditt vil være avhengig av hvor god betalingsevne du har. Er du i en god økonomisk situasjon får du ofte låne omtrent hva du vil. Bankene vil ta en vurdering av økonomien før du vil få innvilget et maks beløp du kan låne. Har du sendt inn en søknad om låne et visst beløp, er det ikke uhørt at du kan få tilbud om en høyere lånesum. Hvor mye du låner varierer etter formål og eventuelt egen finansiering hvis du skal låne til eksempelvis et kjøretøy. Trenger du et rent forbrukslån, kan du låne fra 5.000 kr … Les mer

Kredittkort – et nyttig verktøy i hverdagen

Kredittkort - et nyttig verktøy i hverdagen

Kredittkort har vært tilgjengelig for nordmenn i noen tiår nå, og antall brukere øker stadig. Det kan være mange årsaker til at det er populært med kredittkort, men en av årsakene er uten tvil den økonomiske tryggheten det gir i hverdagen. Et kredittkort gjør penger tilgjengelig når du trenger det og det behøver ikke å koste deg noe hvis du ikke bruker det heller. Bruker du kredittkortet på en fornuftig måte slipper du den helt store utgiften og du kan dra nytte av en hel del fordeler. Kredittkort når du trenger det Kredittkort er tilgjengelig så lenge du har det … Les mer

Slik søker du om forbrukslån

Å låne penger er noe de aller fleste gjør i løpet av livet. Disse er hjelpsomme når man skal finansiere større kjøp, som for eksempel å kjøpe bolig eller bil. I noen tilfeller er det andre ting man trenger penger til, og da kan et forbrukslån være midt i blinken. Dette er lån til forbruk, som vil si at du kan bruke det til det du selv måtte ønske. Mer økonomisk frihet Når man søker om forbrukslån trenger man ikke å stille eiendeler til pant hos banken eller en annen långiver, som trengs om du har et bolig eller billån. … Les mer

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

De aller fleste i Norge forbinder kredittkort med skyhøye renter og kostbart, noe som forsåvidt stemmer bra. Men dette er jo noe alle er klar over før de takker ja til et kredittkort tilbud. Man kan ikke påstå at man ikke visste det. Alle tall kommer frem på avtalen som man signerer. men å ha kredittkort trenger ikke å være dyrt i det hele tatt, OM, man bruker det med måte og fornuft, og ikke minst utnytter fordelene helt ut. Faktisk så kan mange kredittkort være ekstremt lønnsomme å være i besittelse av. Alle kredittkort kommer med ulike fordeler. Så … Les mer

Apper som har endret privatøkonomien vår

apper bank

Kredittkortselskaper var noen av de første til å tilby egne applikasjoner til sine kunder. På denne måten kunne man raskt og enkelt søke om kort, finne igjen PIN-koden sin, men kanskje viktigst av alt man fikk en rask oversikt over forbruk og tilgjengelig kreditt. I dag er det helt utenkelig at man skal gjøre noe som helst uten en smarttelefon og applikasjon, men noen apper har endret våre vaner mer enn andre. I denne artikkelen skal vi derfor se nærmere på noen ulike applikasjoner som har påvirket måten vi håndterer vår økonomi, samt noen som har gjort det betydelig enklere … Les mer

Fordeler og ulemper med kredittkort

For og mot

Et kredittkort er alltid godt å ha for i bakhånd i tilfelle noe uforventet oppstår. Slike hendelser kan forekomme både når man er hjemme og når man er på reise. Å løse uforventede hendelser når man er hjemme er mye enklere enn å gjøre det når man er for eksempel på ferie på andre siden av jorda. Da er kredittkortet gull verdt. Om vi går 10-15 år tilbake i tid var det perioder der både banker og kredittkortselskaper kjørte en rimelig tøff og hard markedsføring for å få kredittkort kunder. Uansett hvor man gikk, enten det var på gata, kjøpesentre … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!