VIP Credit Card kredittkort
VIP Credit Card kredittkort

Det er utrolig mange kredittkort som kan tilby fordelsprogrammer. Du kan finne rabatter på det meste, fra bensin til trening. VIP Credit Card tilbyr deg også noe utenom det vanlige. Er du en smart kortbruker blir kortet også gratis. Det kan lønne seg å ta en ekstra kikk på et kort av denne typen.

VIP Credit Card

Mange vil kanskje hevde at dette må være et dyrt kredittkort, kun utfra navnet. Heldigvis stemmer ikke navn og kostnadene. VIP Credit Card er gratis å bruke, og har verken startgebyrer eller termingebyrer. Benyttet kreditt er rentefri i hele 50 dager. Betaler du ikke innen disse dagene, ja da er ikke kortet gratis lengre. Etter 50 dager begynner rentene å løpe. Bruker du kr 15 000 av kreditten er eksempelrenten nå på 22,90%. Denne renten krever at alt er betalt innen et år. Kredittgrensen i kortet er mellom kr 5 000 og kr 100 000. Har du tenkt ta ut kontanter vil renten løpe fra uttaksdato.

Et omfattende fordelsprogram

Et VIP Credit Card gir deg mange valg innenfor forskjellige rabatter. Du finner de ordinære rabattene på dagligvarer og andre kjøp, men det er ikke alt. I rabattordningen til VIP Credit Card får du rabatter på hoteller, hudpleie og annet. Du kan få billigere medlemskap på treningssenter, og rimeligere abonnement på forskjellige magasiner. Liker du å bo litt luksuriøst når du er på ferie? Dette kortet kan orden det noe rimeligere for deg. Du må nesten bare sjekke hjemmesiden for en fullstendig oversikt. Vi er sikre på at du ikke vil angre på det. I tillegg kommer kredittkortet med avbestillings-, ulykkes- og reiseforsikring.