Forbrukslån Santander

Slik fungerer forbrukslån hos Santander!

 

I et A4-liv er det svært vanlig at det av og til oppstår situasjoner som det er så godt som umulig å forutse på forhånd. Ofte medfører disse situasjoner med seg økonomiske situasjoner som gjør det vanskelig å vite hvor man skal snu seg for å få en orden på det.

 

Om du har havnet inn på vår nettside etter å ha søkt etter tips til en situasjon som ligner på det vi har skissert ovenfor, så er det en sann glede å fortelle deg at det finnes folk som kan hjelpe deg.

 

Visste du at et forbrukslån kan være svaret du leter det? Om svaret på dette spørsmålet er nei, så anbefaler vi deg virkelig å vurdere seriøst.

 

Et forbrukslån må du henvende til en bank for å søke om. Men vi skjønner at også dette kan virke ganske håpløst til å begynne med, siden det finnes mange forskjellige banker. Om du synes det er litt vanskelig å vite hvor du skal begynne, så kan vi anbefale Santander!

 

Hva er Santander?

 

Santander har spesialisert seg innenfor lån, kredittkort og sparing. Det betyr at om noe av dette er noe du trenger hjelp til, så er Santander en av bankene som det vil være verdt å undersøke som et reelt alternativ.

 

Til hverdags går Santander under dette navnet (Santander), men det er egentlig ikke det banken heter offisielt sett. Bankens offisielle navn er Santander Customer Bank AS, og de er en del av Banco Santander. Banco Santander er et av verdens største finanskonsern.

 

Du finner Santanders hovedkontor på Lysaker i Oslo (Norge), men denne banken har også filaler i Sverige og Danmark, samt et datterselskap i Finland. Det betyr at denne banken hjelper folk med økonomiske utfordringer i store deler av Norden.

 

Hva er et forbrukslån?

 

For å få ta opp et lån i banken, så må vanligvis låntaker stille med en eller annen verdi som den aktuelle banken kan ta pant i. Verdien du stiller med vil altså fungere som en slags sikkerhet for lånet, som f.eks. hus, leilighet, hytte, bil eller båt.

 

Men sånn fungerer det ikke med forbrukslån. Når du søker om denne typen lån, så er du ikke avhengig av å stille med sikkerhet. Grunnen til det er at disse lånene kommer med en betydelig høyere rente enn lånene som gis i forbindelse med kjøp av bolig eller bil.

 

Om du trykker deg inn på en nettside og finner litt underlige navn på lånetypene, så er dette helt normalt. Et forbrukslån forekommer ofte under forskjellige navn i de ulike bankene. Men forskjellige navn til tross, så er det vilkårene som gjør det til et forbrukslån.

 

Når du sender inn en lånesøknad vedrørende et forbrukslån, er det viktig å huske på at vilkårene kan variere i de ulike bankene. Dette kan handle om både størrelsen på det aktuelle lånet, hvor mange år dette skal betales ned over og hva du må betale i renter.

 

Hvem kan søke om Santander forbrukslån?

 

For å få innvilget lånesøknaden din hos Santander, er det sånn at du må oppfylle bankens minstekrav. De er som følgende:

 

  • Du må være 23 år eller eldre for å kunne søke om forbrukslån hos Santander.
  • Du må være folkeregistret i Norge. I tillegg til dette, så må du også være bosatt her.
  • Santander stiller også krav til inntektsnivået ditt. For å få innvilget lånesøknaden din hos dem må du ha en fast årsinntekt på minimum 200 000 kroner eller mer.
  • For å få innvilget en lånesøknad hos Santander, kan du heller ikke ha betalingsanmerkninger, inkassosaker eller annet rusk i den økonomiske forhistorien din. Om du har dette, så vil lånesøknaden din bli avslått automatisk.

 

Vilkår for Santander forbrukslån

 

Hos Santander kan du låne om et forbrukslån på mellom 30 000 kroner og 350 000 kroner. Dette er et lån som banken gir deg muligheten til å betale tilbake i løpet av en nedbetalingsperiode på opp til 5 år.

 

På forbrukslån hos Santander vil rentesatsen variere mellom 10,90 % og 16,25 %. Dette er noe som fastsettes når den individuelle vurderingen av deg foretas, og som banken formidler til deg gjennom tilbudet deres.

 

I tillegg til månedsavdrag og rentekostnader vil det forekomme et etableringsgebyr på 950 kroner og et termingebyr på 30 kroner.

 

Bruk Santander sin lånekalkulator

 

På nettsiden til Santander kan du finne en lånekalkulator. Denne kalkulatoren vil gi deg et estimat på hvor mye banken kan komme til å låne deg.

 

Her er det imidlertid viktig å merke seg betydningen av begrepet estimat. Det betyr at de faktiske tallene kan variere litt, ettersom Santander først gjør en vurdering av deg og din økonomiske situasjon når du tar direkte kontakt med dem.

 

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

De aller fleste i Norge forbinder kredittkort med skyhøye renter og kostbart, noe som forsåvidt stemmer bra. Men dette er jo noe alle er klar over før de takker ja til et kredittkort tilbud. Man kan ikke påstå at man ikke visste det. Alle tall kommer frem på avtalen som man signerer. men å ha kredittkort trenger ikke å være dyrt i det hele tatt, OM, man bruker det med måte og fornuft, og ikke minst utnytter fordelene helt ut. Faktisk så kan mange kredittkort være ekstremt lønnsomme å være i besittelse av. Alle kredittkort kommer med ulike fordeler. Så … Les mer

Apper som har endret privatøkonomien vår

apper bank

Kredittkortselskaper var noen av de første til å tilby egne applikasjoner til sine kunder. På denne måten kunne man raskt og enkelt søke om kort, finne igjen PIN-koden sin, men kanskje viktigst av alt man fikk en rask oversikt over forbruk og tilgjengelig kreditt. I dag er det helt utenkelig at man skal gjøre noe som helst uten en smarttelefon og applikasjon, men noen apper har endret våre vaner mer enn andre. I denne artikkelen skal vi derfor se nærmere på noen ulike applikasjoner som har påvirket måten vi håndterer vår økonomi, samt noen som har gjort det betydelig enklere … Les mer

Fordeler og ulemper med kredittkort

For og mot

Et kredittkort er alltid godt å ha for i bakhånd i tilfelle noe uforventet oppstår. Slike hendelser kan forekomme både når man er hjemme og når man er på reise. Å løse uforventede hendelser når man er hjemme er mye enklere enn å gjøre det når man er for eksempel på ferie på andre siden av jorda. Da er kredittkortet gull verdt. Om vi går 10-15 år tilbake i tid var det perioder der både banker og kredittkortselskaper kjørte en rimelig tøff og hard markedsføring for å få kredittkort kunder. Uansett hvor man gikk, enten det var på gata, kjøpesentre … Les mer

Eika kredittkort

Bruk av kredittkort

Blant 150 banker som drives innenfor de norske grensene (pdf åpnes i lenke), så finner vi blant annet Eika Kredittbank. Dette er en bank som markedsfører seg selv med et uttrykk som sier at de står ved din side i tykt og tynt. Det er nesten 800 000 nordmenn som benytter seg av Eika Kredittbank. Blant disse menneskene er det uten tvil noen som faller under kategorien «kredittkortkunder» hos denne banken. Vi skal ta en titt på Eika kredittkort og organiseringen rundt det! Besøk hjemmesiden til Eika Kredittbank Eika Kredittbank Eika Kredittbank er en del av Eika Gruppen, som er Eika … Les mer

DnB Kredittkort

DNB

DNB er en bank som har hovedkontor i Norge, men mange filialer rundt omkring i verden. Deres medarbeidere har spesialisert seg innenfor både bedriftsøkonomi og privatøkonomi. Banken kan med andre ord hjelpe hvem som helst, og det har resultert i at de har mer enn 3 millioner kunder. Derfor regnes også DNB Bank som en av landets største banker. Blant bankens flere millioner kunder, så er det mange som benytter seg deres kredittkorttjenester. DNB utsteder flere forskjellige kredittkort, og et av dem er DNB kredittkort, som vi skal se nærmere på i denne artikkelen. DNB Bank DNB står for Den … Les mer

Norwegian kredittkort

Norwegian-kortet

Bank Norwegian er en bank som samarbeider tett med flyselskapet som går under samme navn, Norwegian, og det kommer derfor ikke som noen overraskelse at denne banken tilbyr et kredittkort som kan brukes der. Bank Norwegian er en bank med rundt 1,7 millioner kunder, derav 1,3 millioner av kundemassen deres regnes som kredittkortkunder. I denne artikkelen skal vi se nærmere på tjenesten som majoriteten av kundene deres benytter seg av. Bank Norwegian Bank Norwegian drives av Norwegian Finans Holdning, som er denne bankens morselskap. Dette selskapet sitter på 100 % av aksjepostene i denne banken, og det er de som … Les mer

Casa kredittkort

Casa kredittkort   I Norge finnes det rundt 150 bankene, og blant disse finner vi DNB Bank. Denne banken har hovedkontor i Norge med mange filialer rundt omkring i verden. De har spesialisert seg slik at de kan hjelpe både bedrifter og privatpersoner, så de også kan hjelpe hvem som helst.   Med mer enn 3 millioner kunder, regnes DNB Bank for å være en av Norges største banker. Blant disse er det mange mennesker som benytter seg av Casa kredittkort, som er et kredittkort som har blitt utsted av denne banken. Det skal vi ta en titt på i denne … Les mer

Komplett kredittkort

Blant de rundt 150 bankene som vi har her i landet, finner vi Komplett Bank. Denne bankens hovedkontor ligger på norsk jord, men bankens virksomhetsområder strekker seg utover de norske grensene også. Komplett Bank har rundt 210 000 kunder totalt, og blant disse er det rundt 50 000 mennesker som benytter seg av deres Komplett kredittkort. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan dette kredittkortet fungerer. Komplett Bank Komplett Bank er en bank som ble opprettet i 2014. På starttidspunktet hadde denne banken et tett samarbeid med nettbutikken som går under samme navn, altså Komplett. Dette samarbeidet ble imidlertid avsluttet … Les mer

Trumf kredittkort

Slik sparer du enda mer med et Trumf-kredittkort!   Vi er avhengige av mat for at kroppen skal fungere. Bilen trenger drivstoff for at den skal gå fremover. Kroppen trenger medisiner for å bli bedre dersom den har blitt syk. Planter vil ha en positiv effekt på innemiljøet i en bolig.   Fellesnevneren for alle disse tingene er at de koster penger, og at det er sjelden snakk om kun en hundrings. I dagens Norge fungerer det slik at prisen på ting går opp og ned som det passer seg.   Derfor har det å jakte på tilbud nærmest blitt … Les mer

SAS kredittkort

SAS kredittkort – hva kan du gjøre med det?   Om det er en ting nordmenn er veldig glad i, så er det å reise. Det kan være reiser på kryss av tvers av det langstrakte landet vårt, eller det kan være reiser til steder utenfor Norges grenser.   Men dette er naturligvis noe som koster penger, og det er noe som alltid gir en dårlig smak i munnen. Å reise på ferie er deilig, men å se pengene forsvinne ut av konto er ikke det. Det innebærer dessuten at du må spare penger, noe som ikke alltid er like … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!