Forbrukslån Santander

Slik fungerer forbrukslån hos Santander!

 

I et A4-liv er det svært vanlig at det av og til oppstår situasjoner som det er så godt som umulig å forutse på forhånd. Ofte medfører disse situasjoner med seg økonomiske situasjoner som gjør det vanskelig å vite hvor man skal snu seg for å få en orden på det.

 

Om du har havnet inn på vår nettside etter å ha søkt etter tips til en situasjon som ligner på det vi har skissert ovenfor, så er det en sann glede å fortelle deg at det finnes folk som kan hjelpe deg.

 

Visste du at et forbrukslån kan være svaret du leter det? Om svaret på dette spørsmålet er nei, så anbefaler vi deg virkelig å vurdere seriøst.

 

Et forbrukslån må du henvende til en bank for å søke om. Men vi skjønner at også dette kan virke ganske håpløst til å begynne med, siden det finnes mange forskjellige banker. Om du synes det er litt vanskelig å vite hvor du skal begynne, så kan vi anbefale Santander!

 

Hva er Santander?

 

Santander har spesialisert seg innenfor lån, kredittkort og sparing. Det betyr at om noe av dette er noe du trenger hjelp til, så er Santander en av bankene som det vil være verdt å undersøke som et reelt alternativ.

 

Til hverdags går Santander under dette navnet (Santander), men det er egentlig ikke det banken heter offisielt sett. Bankens offisielle navn er Santander Customer Bank AS, og de er en del av Banco Santander. Banco Santander er et av verdens største finanskonsern.

 

Du finner Santanders hovedkontor på Lysaker i Oslo (Norge), men denne banken har også filaler i Sverige og Danmark, samt et datterselskap i Finland. Det betyr at denne banken hjelper folk med økonomiske utfordringer i store deler av Norden.

 

Hva er et forbrukslån?

 

For å få ta opp et lån i banken, så må vanligvis låntaker stille med en eller annen verdi som den aktuelle banken kan ta pant i. Verdien du stiller med vil altså fungere som en slags sikkerhet for lånet, som f.eks. hus, leilighet, hytte, bil eller båt.

 

Men sånn fungerer det ikke med forbrukslån. Når du søker om denne typen lån, så er du ikke avhengig av å stille med sikkerhet. Grunnen til det er at disse lånene kommer med en betydelig høyere rente enn lånene som gis i forbindelse med kjøp av bolig eller bil.

 

Om du trykker deg inn på en nettside og finner litt underlige navn på lånetypene, så er dette helt normalt. Et forbrukslån forekommer ofte under forskjellige navn i de ulike bankene. Men forskjellige navn til tross, så er det vilkårene som gjør det til et forbrukslån.

 

Når du sender inn en lånesøknad vedrørende et forbrukslån, er det viktig å huske på at vilkårene kan variere i de ulike bankene. Dette kan handle om både størrelsen på det aktuelle lånet, hvor mange år dette skal betales ned over og hva du må betale i renter.

 

Hvem kan søke om Santander forbrukslån?

 

For å få innvilget lånesøknaden din hos Santander, er det sånn at du må oppfylle bankens minstekrav. De er som følgende:

 

  • Du må være 23 år eller eldre for å kunne søke om forbrukslån hos Santander.
  • Du må være folkeregistret i Norge. I tillegg til dette, så må du også være bosatt her.
  • Santander stiller også krav til inntektsnivået ditt. For å få innvilget lånesøknaden din hos dem må du ha en fast årsinntekt på minimum 200 000 kroner eller mer.
  • For å få innvilget en lånesøknad hos Santander, kan du heller ikke ha betalingsanmerkninger, inkassosaker eller annet rusk i den økonomiske forhistorien din. Om du har dette, så vil lånesøknaden din bli avslått automatisk.

 

Vilkår for Santander forbrukslån

 

Hos Santander kan du låne om et forbrukslån på mellom 30 000 kroner og 350 000 kroner. Dette er et lån som banken gir deg muligheten til å betale tilbake i løpet av en nedbetalingsperiode på opp til 5 år.

 

På forbrukslån hos Santander vil rentesatsen variere mellom 10,90 % og 16,25 %. Dette er noe som fastsettes når den individuelle vurderingen av deg foretas, og som banken formidler til deg gjennom tilbudet deres.

 

I tillegg til månedsavdrag og rentekostnader vil det forekomme et etableringsgebyr på 950 kroner og et termingebyr på 30 kroner.

 

Bruk Santander sin lånekalkulator

 

På nettsiden til Santander kan du finne en lånekalkulator. Denne kalkulatoren vil gi deg et estimat på hvor mye banken kan komme til å låne deg.

 

Her er det imidlertid viktig å merke seg betydningen av begrepet estimat. Det betyr at de faktiske tallene kan variere litt, ettersom Santander først gjør en vurdering av deg og din økonomiske situasjon når du tar direkte kontakt med dem.

 

Tips for å Øke Kredittgrensen din på et Kredittkort

Kredittkort kan være kraftige verktøy for å låne penger, bygge kreditt, håndtere uforutsette utgifter og samle belønninger. Imidlertid kan en lav kredittgrense begrense effektiviteten av kortet ditt. Her er noen tips for å hjelpe deg med å øke kredittgrensen på kredittkortet ditt. Å øke kredittgrensen din kan gi deg større økonomisk fleksibilitet og hjelpe deg med å bygge en bedre kredittscore. Men det er viktig å huske at med større kreditt kommer større ansvar. Selv om du har en høyere kredittgrense, bør du fortsatt sørge for at du bare bruker det du har råd til å betale tilbake hver måned … Les mer

Det er mulig å bli sin egen sjef

Det er mulig å bli sin egen sjef

Denne artikkelen inneholder kommersielt innhold. Gjennom livet er vi nødt til å ta mange valg. Vi skal gjennom oppveksten finne ut hvem vi er, hvilke venner vi velger og hvilken drømmer vi har til fremtiden. Men plutselig står du der og er usikker på om du skal ta utdannelse, hva du vil jobbe med og hvilke drømmer du har for fremtiden. Du føler rett og slett at du må ta et valg om “hva du skal bli når du blir stor”. Men dette er vanskelig, og veien blir til mens du går – og det er aldri for sent å … Les mer

Rabatter tilknyttet kredittkort

Kredittkort blir mer og mer utbredt verden over og dette skyldes flere faktorer. En ting er at det er enkelt å bruke når du er på reise, men en annen ting er at du kan oppnå rabatt på mye når du betaler med kredittkortet ditt. Det er derfor både praktisk og lønnsomt på samme gang å ha et plastkort. Men hvilket kort skal du så velge? Det er ikke alltid enkelt å finne ut akkurat det, da det finnes mange ulike kredittkort som hver har sine fordeler og ulemper. Og for noen er det smålån, SMS lån eller forbrukslån som … Les mer

Fordeler med forbrukslån

Det er mange fordeler med forbrukslån (sjekk også kredittkort) og du kan ha nytte av å vite om noen av dem. Det er ulike årsaker til at vi velger å ta opp et forbrukslån og ingen er like. Forbrukslån har vært tilgjengelig på markedet i lang tid og er kommet for å bli. Det er mange forbrukslån å velge mellom, og du kan med fordel sjekke markedet før du bestemmer deg for hvilket lån du vil ha. Det er mange årsaker til at vi vil ha forbrukslån, men det betyr ikke at du skal velge første og beste du finner … Les mer

Hvor mye kan jeg låne?

Lånesum og maks kreditt vil være avhengig av hvor god betalingsevne du har. Er du i en god økonomisk situasjon får du ofte låne omtrent hva du vil. Bankene vil ta en vurdering av økonomien før du vil få innvilget et maks beløp du kan låne. Har du sendt inn en søknad om låne et visst beløp, er det ikke uhørt at du kan få tilbud om en høyere lånesum. Hvor mye du låner varierer etter formål og eventuelt egen finansiering hvis du skal låne til eksempelvis et kjøretøy. Trenger du et rent forbrukslån, kan du låne fra 5.000 kr … Les mer

Kredittkort – et nyttig verktøy i hverdagen

Kredittkort - et nyttig verktøy i hverdagen

Kredittkort har vært tilgjengelig for nordmenn i noen tiår nå, og antall brukere øker stadig. Det kan være mange årsaker til at det er populært med kredittkort, men en av årsakene er uten tvil den økonomiske tryggheten det gir i hverdagen. Et kredittkort gjør penger tilgjengelig når du trenger det og det behøver ikke å koste deg noe hvis du ikke bruker det heller. Bruker du kredittkortet på en fornuftig måte slipper du den helt store utgiften og du kan dra nytte av en hel del fordeler. Kredittkort når du trenger det Kredittkort er tilgjengelig så lenge du har det … Les mer

Slik søker du om forbrukslån

Å låne penger er noe de aller fleste gjør i løpet av livet. Disse er hjelpsomme når man skal finansiere større kjøp, som for eksempel å kjøpe bolig eller bil. I noen tilfeller er det andre ting man trenger penger til, og da kan et forbrukslån være midt i blinken. Dette er lån til forbruk, som vil si at du kan bruke det til det du selv måtte ønske. Mer økonomisk frihet Når man søker om forbrukslån trenger man ikke å stille eiendeler til pant hos banken eller en annen långiver, som trengs om du har et bolig eller billån. … Les mer

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

De aller fleste i Norge forbinder kredittkort med skyhøye renter og kostbart, noe som forsåvidt stemmer bra. Men dette er jo noe alle er klar over før de takker ja til et kredittkort tilbud. Man kan ikke påstå at man ikke visste det. Alle tall kommer frem på avtalen som man signerer. men å ha kredittkort trenger ikke å være dyrt i det hele tatt, OM, man bruker det med måte og fornuft, og ikke minst utnytter fordelene helt ut. Faktisk så kan mange kredittkort være ekstremt lønnsomme å være i besittelse av. Alle kredittkort kommer med ulike fordeler. Så … Les mer

Apper som har endret privatøkonomien vår

apper bank

Kredittkortselskaper var noen av de første til å tilby egne applikasjoner til sine kunder. På denne måten kunne man raskt og enkelt søke om kort, finne igjen PIN-koden sin, men kanskje viktigst av alt man fikk en rask oversikt over forbruk og tilgjengelig kreditt. I dag er det helt utenkelig at man skal gjøre noe som helst uten en smarttelefon og applikasjon, men noen apper har endret våre vaner mer enn andre. I denne artikkelen skal vi derfor se nærmere på noen ulike applikasjoner som har påvirket måten vi håndterer vår økonomi, samt noen som har gjort det betydelig enklere … Les mer

Fordeler og ulemper med kredittkort

For og mot

Et kredittkort er alltid godt å ha for i bakhånd i tilfelle noe uforventet oppstår. Slike hendelser kan forekomme både når man er hjemme og når man er på reise. Å løse uforventede hendelser når man er hjemme er mye enklere enn å gjøre det når man er for eksempel på ferie på andre siden av jorda. Da er kredittkortet gull verdt. Om vi går 10-15 år tilbake i tid var det perioder der både banker og kredittkortselskaper kjørte en rimelig tøff og hard markedsføring for å få kredittkort kunder. Uansett hvor man gikk, enten det var på gata, kjøpesentre … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!