Remember Forbrukslån

Slik får du forbrukslån hos Re:member

 

Har du havnet i en vanskelig situasjon hvor alt bare er svart, og det virker umulig å finne veien ut i nærmeste fremtid? Er det sånn at litt ekstra penger ville lettet byrden for deg, men så er det snakk om penger som du ikke har?

 

Da vil vi anbefale deg å sjekke ut hvilke alternativer du har når det gjelder forbrukslån. Dette er en låntype som er utviklet spesielt med tanke på mennesker i lignende situasjoner som den du står midt i nå.

 

For å søke om forbrukslån, må du gå til banken. Det finnes mange forskjellige banker på markedet i dag, og en av dem er Re:member.

 

Hva er Re:member?

 

Re:member er en bank som har spesialisert seg innenfor kredittkort, forbrukslån og refinansiering. Det er med andre ord disse utlånsproduktene som tilbys hos denne banken.

 

Re:member drives av finansselskapet Entercard Norge. Dette finansselskapet er en filial av Entercard Group AB. Denne filialen ble etablert i 1999, og eies av Barclays Principal Investments Limited og Swedbank.

 

Entercard Group AB har avdelinger i både Norge, Sverige og Danmark. Disse avdelingene ligger i Oslo og Trondheim (Norge), Stockholm (Sverige) og København (Danmark). I Norge alene har selskapet rundt 130 ansatte.

 

Hva er et forbrukslån?

 

Når noen tar opp et lån i banken, så må låntaker vanligvis stille med en eller annen verdi som sikkerhet for lånet. Det kan være verdier som hus, leilighet, hytte, bil eller båt. Du lar med andre ord banken ta pant i noe av det du eier, for at de skal innvilge lånesøknaden din.

 

Men med forbrukslån fungerer det ikke sånn. Du er ikke avhengig av å stille med sikkerhet for å få et sånt lån, fordi disse lånene kjennetegnes av en betydelig høyere rente enn de andre, vanlige lånene (f.eks bolig- og billån).

 

Det er ikke uvanlig at et forbrukslån forekommer under forskjellige navn i forskjellige banker. Men uansett hvilke navn disse lånene går under, så er som regel vilkårene de samme og det er dette som forteller oss at dette er et forbrukslån.

 

Når du skal søke om forbrukslån, er det viktig å huske på at detaljene kan variere noe fra bank til bank. Dette kan være både størrelsen på selve lånet, hvor mange år du får å betale ned lånet og hva du må betale i renter.

 

Hvem kan søke om Re:member forbrukslån?

 

Det er aldri noen selvfølge at du vil få innvilget lånesøknaden din. En av mytene som forekommer i forbindelse med forbrukslån er at alle kan få det, men slik er det ikke. Hos Re:member må du oppfylle følgende minstekrav:

  • Du må være 18 år eller eldre for å kunne søke om forbrukslån. Hensikten med denne aldersgrensen er å hindre at unge mennesker kommer opp i økonomisk uføre mens de fremdeles er relativt unge.
  • Det stilles også krav til inntekten din. For å få innvilget lånesøknaden din, må du naturligvis kunne betjene låne og da trenger du et fast beløp som kommer inn på bankkontoen din hver eneste måned. Hos Re:member må du ha en bruttoinntekt på minimum 200 000 kroner.
  • Hos Re:member stilles det også et krav om at du ikke har noen betalingsanmerkninger eller lignende. Om du har dette eller annet rusk i den økonomiske forhistorien din, så er sjansen for å ikke få innvilget lån desto høyere.

 

Vilkår for Re:member forbrukslån

 

Hos Re:member kan du søke om et forbrukslån på mellom 10 000 kroner og 350 000 kroner. Det er imidlertid viktig å huske på at rentekostnadene kommer i tillegg til månedsavdraget som du skal betale.

 

Når du tar opp et forbrukslån hos Re:member vil rentekostnadene variere mellom 7,95 % og 19,95 %. Hvilken rentesats som vil gjelde for deg vil variere med utgangspunkt i den individuelle vurdering som Re:member gjør av deg i forbindelse med lånesøknaden din.

 

Lånebeløpet betales tilbake over en tidsperiode som fastsettes av banken. I forbindelse med forbrukslån, så vil den anbefalte nedbetalingstiden variere litt med utgangspunkt i hvilken type lån det er. For et vanlig forbrukslån er det 5 år, men 15 år for et refinansieringslån.

 

I tillegg til månedsavdrag og rentekostnader, er det også vanlig med noen andre, forskjellige gebyrer. Noen av disse gebyrene forekommer kun en gang (f.eks etableringsgebyr på 750 kroner), mens andre forekommer hver eneste måned (fakturagebyr på 45 kroner).

 

Bruk Re:member sin lånekalkulator

 

Hvis du vil, så kan du bruke Re:member sin lånekalkulator til å finne ut hvor stor sjanse du har for å få innvilget lånesøknaden din.

 

Men her er det viktig å huske på at lånekalkulatoren kun gir deg et estimat, og at du er nødt til å kontakte Re:member direkte for å få et konkret tilbud.

Tips for å Øke Kredittgrensen din på et Kredittkort

Kredittkort kan være kraftige verktøy for å låne penger, bygge kreditt, håndtere uforutsette utgifter og samle belønninger. Imidlertid kan en lav kredittgrense begrense effektiviteten av kortet ditt. Her er noen tips for å hjelpe deg med å øke kredittgrensen på kredittkortet ditt. Å øke kredittgrensen din kan gi deg større økonomisk fleksibilitet og hjelpe deg med å bygge en bedre kredittscore. Men det er viktig å huske at med større kreditt kommer større ansvar. Selv om du har en høyere kredittgrense, bør du fortsatt sørge for at du bare bruker det du har råd til å betale tilbake hver måned … Les mer

Det er mulig å bli sin egen sjef

Det er mulig å bli sin egen sjef

Denne artikkelen inneholder kommersielt innhold. Gjennom livet er vi nødt til å ta mange valg. Vi skal gjennom oppveksten finne ut hvem vi er, hvilke venner vi velger og hvilken drømmer vi har til fremtiden. Men plutselig står du der og er usikker på om du skal ta utdannelse, hva du vil jobbe med og hvilke drømmer du har for fremtiden. Du føler rett og slett at du må ta et valg om “hva du skal bli når du blir stor”. Men dette er vanskelig, og veien blir til mens du går – og det er aldri for sent å … Les mer

Rabatter tilknyttet kredittkort

Kredittkort blir mer og mer utbredt verden over og dette skyldes flere faktorer. En ting er at det er enkelt å bruke når du er på reise, men en annen ting er at du kan oppnå rabatt på mye når du betaler med kredittkortet ditt. Det er derfor både praktisk og lønnsomt på samme gang å ha et plastkort. Men hvilket kort skal du så velge? Det er ikke alltid enkelt å finne ut akkurat det, da det finnes mange ulike kredittkort som hver har sine fordeler og ulemper. Og for noen er det smålån, SMS lån eller forbrukslån som … Les mer

Fordeler med forbrukslån

Det er mange fordeler med forbrukslån (sjekk også kredittkort) og du kan ha nytte av å vite om noen av dem. Det er ulike årsaker til at vi velger å ta opp et forbrukslån og ingen er like. Forbrukslån har vært tilgjengelig på markedet i lang tid og er kommet for å bli. Det er mange forbrukslån å velge mellom, og du kan med fordel sjekke markedet før du bestemmer deg for hvilket lån du vil ha. Det er mange årsaker til at vi vil ha forbrukslån, men det betyr ikke at du skal velge første og beste du finner … Les mer

Hvor mye kan jeg låne?

Lånesum og maks kreditt vil være avhengig av hvor god betalingsevne du har. Er du i en god økonomisk situasjon får du ofte låne omtrent hva du vil. Bankene vil ta en vurdering av økonomien før du vil få innvilget et maks beløp du kan låne. Har du sendt inn en søknad om låne et visst beløp, er det ikke uhørt at du kan få tilbud om en høyere lånesum. Hvor mye du låner varierer etter formål og eventuelt egen finansiering hvis du skal låne til eksempelvis et kjøretøy. Trenger du et rent forbrukslån, kan du låne fra 5.000 kr … Les mer

Kredittkort – et nyttig verktøy i hverdagen

Kredittkort - et nyttig verktøy i hverdagen

Kredittkort har vært tilgjengelig for nordmenn i noen tiår nå, og antall brukere øker stadig. Det kan være mange årsaker til at det er populært med kredittkort, men en av årsakene er uten tvil den økonomiske tryggheten det gir i hverdagen. Et kredittkort gjør penger tilgjengelig når du trenger det og det behøver ikke å koste deg noe hvis du ikke bruker det heller. Bruker du kredittkortet på en fornuftig måte slipper du den helt store utgiften og du kan dra nytte av en hel del fordeler. Kredittkort når du trenger det Kredittkort er tilgjengelig så lenge du har det … Les mer

Slik søker du om forbrukslån

Å låne penger er noe de aller fleste gjør i løpet av livet. Disse er hjelpsomme når man skal finansiere større kjøp, som for eksempel å kjøpe bolig eller bil. I noen tilfeller er det andre ting man trenger penger til, og da kan et forbrukslån være midt i blinken. Dette er lån til forbruk, som vil si at du kan bruke det til det du selv måtte ønske. Mer økonomisk frihet Når man søker om forbrukslån trenger man ikke å stille eiendeler til pant hos banken eller en annen långiver, som trengs om du har et bolig eller billån. … Les mer

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

De aller fleste i Norge forbinder kredittkort med skyhøye renter og kostbart, noe som forsåvidt stemmer bra. Men dette er jo noe alle er klar over før de takker ja til et kredittkort tilbud. Man kan ikke påstå at man ikke visste det. Alle tall kommer frem på avtalen som man signerer. men å ha kredittkort trenger ikke å være dyrt i det hele tatt, OM, man bruker det med måte og fornuft, og ikke minst utnytter fordelene helt ut. Faktisk så kan mange kredittkort være ekstremt lønnsomme å være i besittelse av. Alle kredittkort kommer med ulike fordeler. Så … Les mer

Apper som har endret privatøkonomien vår

apper bank

Kredittkortselskaper var noen av de første til å tilby egne applikasjoner til sine kunder. På denne måten kunne man raskt og enkelt søke om kort, finne igjen PIN-koden sin, men kanskje viktigst av alt man fikk en rask oversikt over forbruk og tilgjengelig kreditt. I dag er det helt utenkelig at man skal gjøre noe som helst uten en smarttelefon og applikasjon, men noen apper har endret våre vaner mer enn andre. I denne artikkelen skal vi derfor se nærmere på noen ulike applikasjoner som har påvirket måten vi håndterer vår økonomi, samt noen som har gjort det betydelig enklere … Les mer

Fordeler og ulemper med kredittkort

For og mot

Et kredittkort er alltid godt å ha for i bakhånd i tilfelle noe uforventet oppstår. Slike hendelser kan forekomme både når man er hjemme og når man er på reise. Å løse uforventede hendelser når man er hjemme er mye enklere enn å gjøre det når man er for eksempel på ferie på andre siden av jorda. Da er kredittkortet gull verdt. Om vi går 10-15 år tilbake i tid var det perioder der både banker og kredittkortselskaper kjørte en rimelig tøff og hard markedsføring for å få kredittkort kunder. Uansett hvor man gikk, enten det var på gata, kjøpesentre … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!