Remember Forbrukslån

Slik får du forbrukslån hos Re:member

 

Har du havnet i en vanskelig situasjon hvor alt bare er svart, og det virker umulig å finne veien ut i nærmeste fremtid? Er det sånn at litt ekstra penger ville lettet byrden for deg, men så er det snakk om penger som du ikke har?

 

Da vil vi anbefale deg å sjekke ut hvilke alternativer du har når det gjelder forbrukslån. Dette er en låntype som er utviklet spesielt med tanke på mennesker i lignende situasjoner som den du står midt i nå.

 

For å søke om forbrukslån, må du gå til banken. Det finnes mange forskjellige banker på markedet i dag, og en av dem er Re:member.

 

Hva er Re:member?

 

Re:member er en bank som har spesialisert seg innenfor kredittkort, forbrukslån og refinansiering. Det er med andre ord disse utlånsproduktene som tilbys hos denne banken.

 

Re:member drives av finansselskapet Entercard Norge. Dette finansselskapet er en filial av Entercard Group AB. Denne filialen ble etablert i 1999, og eies av Barclays Principal Investments Limited og Swedbank.

 

Entercard Group AB har avdelinger i både Norge, Sverige og Danmark. Disse avdelingene ligger i Oslo og Trondheim (Norge), Stockholm (Sverige) og København (Danmark). I Norge alene har selskapet rundt 130 ansatte.

 

Hva er et forbrukslån?

 

Når noen tar opp et lån i banken, så må låntaker vanligvis stille med en eller annen verdi som sikkerhet for lånet. Det kan være verdier som hus, leilighet, hytte, bil eller båt. Du lar med andre ord banken ta pant i noe av det du eier, for at de skal innvilge lånesøknaden din.

 

Men med forbrukslån fungerer det ikke sånn. Du er ikke avhengig av å stille med sikkerhet for å få et sånt lån, fordi disse lånene kjennetegnes av en betydelig høyere rente enn de andre, vanlige lånene (f.eks bolig- og billån).

 

Det er ikke uvanlig at et forbrukslån forekommer under forskjellige navn i forskjellige banker. Men uansett hvilke navn disse lånene går under, så er som regel vilkårene de samme og det er dette som forteller oss at dette er et forbrukslån.

 

Når du skal søke om forbrukslån, er det viktig å huske på at detaljene kan variere noe fra bank til bank. Dette kan være både størrelsen på selve lånet, hvor mange år du får å betale ned lånet og hva du må betale i renter.

 

Hvem kan søke om Re:member forbrukslån?

 

Det er aldri noen selvfølge at du vil få innvilget lånesøknaden din. En av mytene som forekommer i forbindelse med forbrukslån er at alle kan få det, men slik er det ikke. Hos Re:member må du oppfylle følgende minstekrav:

  • Du må være 18 år eller eldre for å kunne søke om forbrukslån. Hensikten med denne aldersgrensen er å hindre at unge mennesker kommer opp i økonomisk uføre mens de fremdeles er relativt unge.
  • Det stilles også krav til inntekten din. For å få innvilget lånesøknaden din, må du naturligvis kunne betjene låne og da trenger du et fast beløp som kommer inn på bankkontoen din hver eneste måned. Hos Re:member må du ha en bruttoinntekt på minimum 200 000 kroner.
  • Hos Re:member stilles det også et krav om at du ikke har noen betalingsanmerkninger eller lignende. Om du har dette eller annet rusk i den økonomiske forhistorien din, så er sjansen for å ikke få innvilget lån desto høyere.

 

Vilkår for Re:member forbrukslån

 

Hos Re:member kan du søke om et forbrukslån på mellom 10 000 kroner og 350 000 kroner. Det er imidlertid viktig å huske på at rentekostnadene kommer i tillegg til månedsavdraget som du skal betale.

 

Når du tar opp et forbrukslån hos Re:member vil rentekostnadene variere mellom 7,95 % og 19,95 %. Hvilken rentesats som vil gjelde for deg vil variere med utgangspunkt i den individuelle vurdering som Re:member gjør av deg i forbindelse med lånesøknaden din.

 

Lånebeløpet betales tilbake over en tidsperiode som fastsettes av banken. I forbindelse med forbrukslån, så vil den anbefalte nedbetalingstiden variere litt med utgangspunkt i hvilken type lån det er. For et vanlig forbrukslån er det 5 år, men 15 år for et refinansieringslån.

 

I tillegg til månedsavdrag og rentekostnader, er det også vanlig med noen andre, forskjellige gebyrer. Noen av disse gebyrene forekommer kun en gang (f.eks etableringsgebyr på 750 kroner), mens andre forekommer hver eneste måned (fakturagebyr på 45 kroner).

 

Bruk Re:member sin lånekalkulator

 

Hvis du vil, så kan du bruke Re:member sin lånekalkulator til å finne ut hvor stor sjanse du har for å få innvilget lånesøknaden din.

 

Men her er det viktig å huske på at lånekalkulatoren kun gir deg et estimat, og at du er nødt til å kontakte Re:member direkte for å få et konkret tilbud.

Slik søker du om forbrukslån

Å låne penger er noe de aller fleste gjør i løpet av livet. Disse er hjelpsomme når man skal finansiere større kjøp, som for eksempel å kjøpe bolig eller bil. I noen tilfeller er det andre ting man trenger penger til, og da kan et forbrukslån være midt i blinken. Dette er lån til forbruk, som vil si at du kan bruke det til det du selv måtte ønske. Mer økonomisk frihet Når man søker om forbrukslån trenger man ikke å stille eiendeler til pant hos banken eller en annen långiver, som trengs om du har et bolig eller billån. … Les mer

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

Hvordan spare penger ved å eie kredittkort?

De aller fleste i Norge forbinder kredittkort med skyhøye renter og kostbart, noe som forsåvidt stemmer bra. Men dette er jo noe alle er klar over før de takker ja til et kredittkort tilbud. Man kan ikke påstå at man ikke visste det. Alle tall kommer frem på avtalen som man signerer. men å ha kredittkort trenger ikke å være dyrt i det hele tatt, OM, man bruker det med måte og fornuft, og ikke minst utnytter fordelene helt ut. Faktisk så kan mange kredittkort være ekstremt lønnsomme å være i besittelse av. Alle kredittkort kommer med ulike fordeler. Så … Les mer

Apper som har endret privatøkonomien vår

apper bank

Kredittkortselskaper var noen av de første til å tilby egne applikasjoner til sine kunder. På denne måten kunne man raskt og enkelt søke om kort, finne igjen PIN-koden sin, men kanskje viktigst av alt man fikk en rask oversikt over forbruk og tilgjengelig kreditt. I dag er det helt utenkelig at man skal gjøre noe som helst uten en smarttelefon og applikasjon, men noen apper har endret våre vaner mer enn andre. I denne artikkelen skal vi derfor se nærmere på noen ulike applikasjoner som har påvirket måten vi håndterer vår økonomi, samt noen som har gjort det betydelig enklere … Les mer

Fordeler og ulemper med kredittkort

For og mot

Et kredittkort er alltid godt å ha for i bakhånd i tilfelle noe uforventet oppstår. Slike hendelser kan forekomme både når man er hjemme og når man er på reise. Å løse uforventede hendelser når man er hjemme er mye enklere enn å gjøre det når man er for eksempel på ferie på andre siden av jorda. Da er kredittkortet gull verdt. Om vi går 10-15 år tilbake i tid var det perioder der både banker og kredittkortselskaper kjørte en rimelig tøff og hard markedsføring for å få kredittkort kunder. Uansett hvor man gikk, enten det var på gata, kjøpesentre … Les mer

Eika kredittkort

Bruk av kredittkort

Blant 150 banker som drives innenfor de norske grensene (pdf åpnes i lenke), så finner vi blant annet Eika Kredittbank. Dette er en bank som markedsfører seg selv med et uttrykk som sier at de står ved din side i tykt og tynt. Det er nesten 800 000 nordmenn som benytter seg av Eika Kredittbank. Blant disse menneskene er det uten tvil noen som faller under kategorien «kredittkortkunder» hos denne banken. Vi skal ta en titt på Eika kredittkort og organiseringen rundt det! Besøk hjemmesiden til Eika Kredittbank Eika Kredittbank Eika Kredittbank er en del av Eika Gruppen, som er Eika … Les mer

DnB Kredittkort

DNB

DNB er en bank som har hovedkontor i Norge, men mange filialer rundt omkring i verden. Deres medarbeidere har spesialisert seg innenfor både bedriftsøkonomi og privatøkonomi. Banken kan med andre ord hjelpe hvem som helst, og det har resultert i at de har mer enn 3 millioner kunder. Derfor regnes også DNB Bank som en av landets største banker. Blant bankens flere millioner kunder, så er det mange som benytter seg deres kredittkorttjenester. DNB utsteder flere forskjellige kredittkort, og et av dem er DNB kredittkort, som vi skal se nærmere på i denne artikkelen. DNB Bank DNB står for Den … Les mer

Norwegian kredittkort

Norwegian-kortet

Bank Norwegian er en bank som samarbeider tett med flyselskapet som går under samme navn, Norwegian, og det kommer derfor ikke som noen overraskelse at denne banken tilbyr et kredittkort som kan brukes der. Bank Norwegian er en bank med rundt 1,7 millioner kunder, derav 1,3 millioner av kundemassen deres regnes som kredittkortkunder. I denne artikkelen skal vi se nærmere på tjenesten som majoriteten av kundene deres benytter seg av. Bank Norwegian Bank Norwegian drives av Norwegian Finans Holdning, som er denne bankens morselskap. Dette selskapet sitter på 100 % av aksjepostene i denne banken, og det er de som … Les mer

Casa kredittkort

Casa kredittkort   I Norge finnes det rundt 150 bankene, og blant disse finner vi DNB Bank. Denne banken har hovedkontor i Norge med mange filialer rundt omkring i verden. De har spesialisert seg slik at de kan hjelpe både bedrifter og privatpersoner, så de også kan hjelpe hvem som helst.   Med mer enn 3 millioner kunder, regnes DNB Bank for å være en av Norges største banker. Blant disse er det mange mennesker som benytter seg av Casa kredittkort, som er et kredittkort som har blitt utsted av denne banken. Det skal vi ta en titt på i denne … Les mer

Komplett kredittkort

Blant de rundt 150 bankene som vi har her i landet, finner vi Komplett Bank. Denne bankens hovedkontor ligger på norsk jord, men bankens virksomhetsområder strekker seg utover de norske grensene også. Komplett Bank har rundt 210 000 kunder totalt, og blant disse er det rundt 50 000 mennesker som benytter seg av deres Komplett kredittkort. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan dette kredittkortet fungerer. Komplett Bank Komplett Bank er en bank som ble opprettet i 2014. På starttidspunktet hadde denne banken et tett samarbeid med nettbutikken som går under samme navn, altså Komplett. Dette samarbeidet ble imidlertid avsluttet … Les mer

Trumf kredittkort

Slik sparer du enda mer med et Trumf-kredittkort!   Vi er avhengige av mat for at kroppen skal fungere. Bilen trenger drivstoff for at den skal gå fremover. Kroppen trenger medisiner for å bli bedre dersom den har blitt syk. Planter vil ha en positiv effekt på innemiljøet i en bolig.   Fellesnevneren for alle disse tingene er at de koster penger, og at det er sjelden snakk om kun en hundrings. I dagens Norge fungerer det slik at prisen på ting går opp og ned som det passer seg.   Derfor har det å jakte på tilbud nærmest blitt … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!