Cresco Gold kredittkort
Cresco Gold kredittkort

Cresco Gold er det beste kredittkort i en serie fra storbanken DNB. Kortet medfører mange fordeler. Det har en rentefri periode som varer 45 dager og en kredittgrense på kr 100 000. Der er ingen gebyrer på varekjøp, men der er gebyrer og øyeblikkelig rente på uttak av kontanter. Rentefritaket gjelder så lenge du betaler hele regningen innen den rentefri perioden utløper. Hvis du bare kan betale en del av regningen vil renta på resten av beløpet begynne å løpe når perioden er utløpt. Bruker du kortet smart, gir det deg et rentefritt lån i 45 dager. Kortet har ingen avgifter for at man har det, så lenge man velger å ta imot regningen på eFaktura.

Kredittkort med mange fordeler

Slik som flere kredittkort som vi anbefaler, har Cresco Gold en innebygget reiseforsikring som også dekker avbestilling. Den trer i kraft når du har betalt minst halvparten av reisen med kortet. Forsikringen dekker både innehaver av kortet samt et reisefølge. Inntil tre ekstra personer, eller hele husstanden er dekket av forsikringen. Slik øker kredittkort fra Cresco Gold både kjøpssikkerheten og reisesikkerheten. Samtidig er man garantert nød-kontanter eller nødkort innen 48 timer.

Ulemper med Cresco Gold

Samtidig som kortet er et stødig reisekort, har kortet ingen fordelsavtaler, og det har gebyrer på uttak i utlandet, hvis du skulle trenge det. Vi kan anbefale at man gjør opp for ulempene med Cresco Gold ved å bruke et sekundært kort. Ikano Visa, eller VIP Credit Card er begge gode supplement. Hvis du kombinerer Cresco Gold med et annet kredittkort så har du gjort et godt valg for den neste ferien, eller forretningsreisen.