Kredittkort
Kredittkort

For litt tid siden så kom vi over en artikkel fra det norske nettstedet om et nytt kredttkort laget av metall. Vi måtte derfor ta en nærmere kikk på kredittkortet fra utfordrerbanken Revolut. Revolut er en bank som er basert i London og har hatt en helt ekstrem vekst over de siste årene. Nå har de kommet til Norge og et av produktene de har skiller seg ut fra alle andre. Nemlig deres premium bankkort med navnet Revolut Metal.

Lenke til bilde: https://blog.revolut.com/all-the-answers-to-your-burning-questions-about-metal/

Navnet er ikke en gimmick, kortet er faktisk laget av metall. Når du bestiller dette så printer de navnet ditt på baksiden og selve kortet har en utrolig eksklusiv look. Kortet lar seg tæppe og det forventes støtte for Apple Pay veldig snart.

Hvordan fungerer kortet?

Revolut Metal fungerer i dag som et debetkort. Du må overføre penger inn til kortet selv fra en konto eller et kort. Det er forventet at kreditt vil komme etterhvert. Heldigvis er det veldig enkelt å koble et annet bankkort til din Revolut app og ennå enklere å overføre penger inn til Revolut. Med appen på telefonen din så kan se rapporter på forbruket ditt, du kan dele en regning og du får 1 % cashback. Du kan velge hvordan du ønsker din cashback, du kan få den i Bitcoin eller XRP blant annet.

Hvilke fordeler har bankkortet?

Du har mange fordeler. Skjermen på mobilen din er forsikret, du har tilgang til egen concierge tjeneste og reiseforsikring når du er i utlandet. Det er omtrent akkurat de samme fordelene + litt mer enn du har på ditt vanlige bankkort. Eneste ulempen med dette kortet er at man betaler 144 kroner i måneden. Det betyr at man er nødt til å bruke kortet og tjenestene aktivt for å kunne forsvare kostnaden i måneden.

Hvordan bestiller jeg kort fra Revolut?

For å bestille kort fra Revolut så må man helt enkelt bare å gå inn på Revolut.com og bestille seg et kort.Du må laste opp en kopi av ditt pass for å verifisere din identitet. Det tar normalt noen timer å få kontoen godkjent og så tar det noen dager før man får kortet i posten tilsendt.