Kredittkort
Kredittkort

Som du sikkert vet fra før, så er det ofte store gebyrer ved bruk av visse kredittkort (les mer om slike kort på forsiden). For eksempel, i noen tilfeller må du betale 4% av uttaksbeløp hvis du tar ut kontanter i minibanken, dette kan faktisk fort bli noen hundrelapper! Uansett, det finnes heldigvis alternativer, noen kort er nemlig 100% gebyrfrie, dette betyr at du ikke betaler etableringsgebyr, årsgebyr, varekjøpsgebyr eller gebyr ved kontantuttak! Men hvem tilbyr gebyrfrie kredittkort?

Gebyrfri Visa

Som navnet antyder, så er Gebyrfri Visa fra det bankuavhengige kortselskapet Santander et 100% gebyrfritt kredittkort. Du kan bruke kortet så mye du orker, både til varekjøp og kontantuttak, ved vanlig bruk vil du uansett ikke bli belastet et eneste gebyr! Men selvfølgelig, det finnes unntak, bruker du ikke kortet på 12 mnd., så må du ut med et administrasjonsgebyr på kr 149.

yA kredittkort

Du har sikkert hørt om yA Bank (en ny Internettbank)? De er kjent for å tilby gode betingelser på innskuddskoni o.l., men banken kan også tilby et gebyrfritt kredittkort. yA kredittkort er ikke bare gebyrfritt, men du får også lav rente på utnyttet kreditt, og ved bruk kan du få en rekke fordeler (dette gjennom et tilknyttet fordelsprogram).

GE Money Bank MasterCard

Som et siste alternativ til gebyrfrie kredittkort, så kan du se på GE Money Bank MasterCard, dette kortet er nemlig også 100% gebyrfritt. GE Money Bank er jo kjent for å tilby rimelig forbruksfinansiering, og dette kredittkortet er ikke noe unntak, dette siden kortet er gebyrfritt og effektiv rente på utnyttet kreditt er lav.