re:member kredittkort
re:member kredittkort

Og det er ikke uten grunn at kredittkortet re:member har blitt så stort. Det strekker seg nemlig til det ytterste hva gode betingelser for kredittkort angår, og gir oss pengeelskende mennesker et kort som man kan stole på.

Gode betingelser

Det fine med kortet er at du kan låne hele kr 150 000 og behøver bare å være fylt 18 år. Rentefritaket er strukket helt til 52 dager, og det finnes ingen skjulte gebyrer ved bruk av kortet. re:member har også reiseforsikring inkludert! Skulle du ikke rekke å betale tilbake innen rentene begynner å løpe vil du måtte betale 25,40% i kostnader hver måned.

Flere fordeler finnes også med rabattprogrammet re:member reward, som gir deg opp mot 25% rabatt på mange av de største nettbutikkene.

Krav til deg

De aller fleste får innvilget sin søknad hos re:member, så lenge du har en form for liknet inntekt, og deretter avgjøres det hvor mye du kan få i kreditt. Du behøver heller ikke bytte bank dersom du har lyst på dette kortet, for det opprettes bare et nytt kundeforhold hos tilbyderen, som i dette tilfellet er EnterCard.

Alt i alt et veldig greit og anbefalt kredittkort (se alle anbefalte kort på forsiden) som kanskje er blant de mest brukte i Norge, mye på grunn av den høye kredittgrensen. Vi anbefaler!