SAS EuroBonus Classic American Express Card kredittkort
SAS EuroBonus Classic American Express Card kredittkort

SAS EuroBonus Classic American Express Card er beste kredittkort for folk som reiser mye med SAS. Kortet henvender seg til folk som regelmessig, enten privat eller i jobbsammenheng. Det finnes to bedre kort i serien, som bringer med seg flere fordeler. Som innehaver av kortene er man automatisk med i SAS EuroBonus ordningen, og man har tilgang på et godt fordelsprogram. Kredittgrensa er høy, med kr 150 000 og kjøp er rentefrie i 45 dager.

Ulemper med SAS EuroBonus Classic American Express Card

Hvis du ikke reiser mye med SAS så bør du se etter et annet kredittkort. Kortet har en årsavgift på kr 150 og en avgift på 4% av uttakssummen hvis du går i minibank. Derfor anbefaler vi at den som faktisk trenger et SAS kredittkort, samtidig skaffer seg et sekundært kort som ikke kommer med de samme ulempene, eller begrensningene. Ikano og yA Bank, har begge kort som ikke har noen skjulte utgifter ved kontantuttak i utlandet.

Fordeler med kredittkort fra SAS

Det man hovedsakelig er ute etter hvis man skaffer seg American Express fra SAS er EuroBonus fordelsprogrammet. For øvrig gir kortet deg 10 bonuspoeng for hver hundrelapp du bruker hos selskapet, og du kan bruke dem til å reise gratis, eller på diverse varer og tjenester, siden. Når du har omsatt for 100 000 så får du også en gratis billett til noen som reiser sammen med deg. Reiseforsikringen er også solid. Kortet har en ekstra tjeneste som hjelper deg hvis du skulle miste billetter, kredittkort, eller liknende.