VIP Credit Card kredittkort
VIP Credit Card kredittkort

Har du hørt om VIP Credit Card? Det har du sikkert ikke, men dette er faktisk et av Norges beste kredittkort (i våre øyne). Dette fordi kortet gir deg gunstig rente (relativt sett) på utnyttet kreditt, samt en rekke fordeler ved bruk. Gjennom en kredittgrense på opp til hele kr 100 000, så har du alltid en buffer eller reserve når det trengs! Uansett, VIP Credit Card er tilknyttet det kjente Visa-nettverket, så kortet kan benyttes over hele verden (så og si).

Et kredittkort med fordeler

Det er ingen tvil om at VIP Credit Card er et kredittkort som gir deg mange fordeler ved bruk, og du får faktisk en velkomstgave verdt kr 1 356 første gang du bruker kortet! I tillegg får du tilgang til et omfattende rabattprogram/fordelsprogram, dette betyr at du får rabatter i utvalgte butikker/nettbutikker, restauranter, treningsentre, skjønnhetspleie m.m. Som en ekstra bonus, så er VIP Credit Card et 100% gebyrfritt kredittkort (ikke gebyr for varekjøp og kontantuttak o.s.v.). Det er også verdt å nevne at kortet kan gi deg gratis inngang på utesteder m.m.

Hvordan bestille VIP Credit Card?

VIP Credit Card er et kredittkort utviklet i samarbeid med yA Bank, og kortet bestiller du enkelt på nett. Det tar ca. 5 minutter å fylle ut søknadsskjemaet, og du vil få svar på din søknad umiddelbart. Blir søknaden innvilget, så kan du ha kortet i postkassa innen en uke eller to.